RTX 3080 PCI Express uyumu

Makaleler
1
Arkadaşlar Vatan'da ASUS ROG STRIX RTX 3080 ekran kartının özelliklerinde PCI Express 4.0 yazıyor VGA slot. Sorum şu benim ana kartım Gigabyte auros Z390 elit ve ana kartımda PCI Express 3.0 var 4.0 yok. Ben ileride RTX 3080 almayı düşünüyorum yani bu anakarta takamayacak mıyım? Bu konuda bilgili arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar Vatan'da ASUS ROG STRIX RTX 3080 ekran kartının özelliklerinde PCI Express 4.0 yazıyor VGA slot. Sorum şu benim ana kartım Gigabyte auros Z390 elit ve ana kartımda PCI Express 3.0 var 4.0 yok. Ben ileride RTX 3080 almayı düşünüyorum yani bu anakarta takamayacak mıyım? Bu konuda bilgili arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
Takarsın sorun olmaz.

Peki bu veriyolu hızı dediğin kartın performansını düşürüyor mu yani mesela bir oyunda FPS'i etkiler mi? Neyi etkiler onu merak ettimine işe yarar?
[/Quo.
Peki bu veriyolu hızı dediğin kartın performansını düşürüyor mu yani mesela bir oyunda FPS'i etkiler mi? Neyi etkiler onu merak ettimine işe yarar?

Hayır etkilemez PCI 3.0 veriyoluda çok hızlıdır çok bir değişikliği olacağını düşünmüyom ama testlere bakarsanız iyi olur gelecek testlerde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı