Bu şekilde 8478 TL tutuyor sistem. Bunun üzerine performanslarına göre RTX 3080 ya da 3070 düşünüyorum. Duruma göre sıvı soğutma sonradan ekleyebilirim. İlk etapta stok fanı kullanmak istiyorum.
Fazlam veya eksiğim varsa ya da alternatif önerileriniz varsa yorumlarsanız sevinirim.
Önerdiğiniz anakartın PCI Express hızı 3.0 teknik özelliklerini kontrol ettim. Benim seçtiğim TUF anakart PCI Express hızı 4.0 yani siz o anakartı önerdiniz ama benim seçtiğim anakarta göre artısı ve eksisi nedir? Teşekkür ederim yorum için bu arada
Önerdiğiniz anakartın PCI Express hızı 3.0 teknik özelliklerini kontrol ettim. Benim seçtiğim TUF anakart PCI Express hızı 4.0 yani siz o anakartı önerdiniz ama benim seçtiğim anakarta göre artısı ve eksisi nedir? Teşekkür ederim yorum için bu arada
Hocam yanlış gördünüz galiba. Bütün B550 anakartlarda PCI-E 4.0 bulunuyor diye biliyorum. Benim önerdiğim anakartta da bir adet PCI-E 4.0, bir adet de PCI-E 3.0 slotu bulunuyor
Hocam yanlış gördünüz galiba. Bütün B550 anakartlarda PCI-E 4.0 bulunuyor diye biliyorum. Benim önerdiğim anakartta da bir adet PCI-E 4.0, bir adet de PCI-E 3.0 slotu bulunuyor
Tüm parçaları Hepsiburada’dan topladığım için oradan kontrol etmiştim, bilgileri yanlış girmişler. PCI Express konusunda eşitlendik şimdi. Önerdiğiniz anakart 300 TL daha fazla. Bunu tercih etmem için bir etken var mı? Ryzen ile daha uyumlu mu çalışıyor mesela?
O konuyu hallettik arkadaşın önerdiği anakartı alacağım dahili ekran kartı varmış. Henüz RTX 3080 ya da 3070 piyasada olmadığından, sistemi şimdiden kurmak istiyorum. Dahili ekran kartı olması işimi görür.