Gencooo Femtopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #1 RAM 32 İyi akşamlar herkese donanım hakkında çok bilgim olmadığı için bilgilerinize ihtiyacım var. Herkese şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri 20230528_003636.jpg 153,3 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2023
İyi akşamlar herkese donanım hakkında çok bilgim olmadığı için bilgilerinize ihtiyacım var. Herkese şimdiden teşekkürler.
Çözüm tahm oynuyom 28 Mayıs 2023 Gencooo dedi: İyi akşamlar herkese donanım hakkında çok bilgim olmadığı için bilgilerinize ihtiyacım var. Herkese şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yeterli hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.
Gencooo dedi: İyi akşamlar herkese donanım hakkında çok bilgim olmadığı için bilgilerinize ihtiyacım var. Herkese şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yeterli hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.
KS KS Gencooo Femtopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #11 Herkese çok teşekkür ediyorum öncelikle , sıvı soğutmada daha önceki sistemimizde problem yaşadığımız için biraz gözümüz korktu açıkçası o yüzden kule tipi düşünmüştüm kite ata ata kesti dedi: Doğru montaj olmadığı sürece kule tipindede sorun yaşarsınız. Düzgün montaj olduğu sürece sıvı soğutma kolay kolay sıkıntı çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Orası öyle ancak girdik bi işe bakalım (daha önceki sıvı soğutmada 3 ay gibi sürede radyatörde akıntı vardı) Artı 0 Eksi
Herkese çok teşekkür ediyorum öncelikle , sıvı soğutmada daha önceki sistemimizde problem yaşadığımız için biraz gözümüz korktu açıkçası o yüzden kule tipi düşünmüştüm kite ata ata kesti dedi: Doğru montaj olmadığı sürece kule tipindede sorun yaşarsınız. Düzgün montaj olduğu sürece sıvı soğutma kolay kolay sıkıntı çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Orası öyle ancak girdik bi işe bakalım (daha önceki sıvı soğutmada 3 ay gibi sürede radyatörde akıntı vardı)