RTX 3080 referans modeli nereden bulunur?

adimmurat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar cahilliğime verin şu ekranda gördüğünüz ekran kartının ayni modelinden 3080 almak istiyorum ama üzerinde sadece RTX yazıyor. Nedir bu ekran kartının markası daha doğrusu bana link atar mısınız? 3080 linki fotoğrafta ki ekran kartının ayni markasından ama.

Dosya Ekleri

• src_340x1918-geforce-rtx-4090-sekiz-haneli-sifreyi-48-dakikada-kirabilir.jpg
    126,2 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğiniz modelin ülkemizde satışı yok. Ancak ikinci elde yurt dışından getirilmiş kartları bulabilirsiniz.

İstediğiniz modelin ülkemizde satışı yok. Ancak ikinci elde yurt dışından getirilmiş kartları bulabilirsiniz.

Teşekkür ederim cevabın için peki benim anlamadığım konu şu bilmiyorum ondan soruyorum.
Bu ekran kartının modeli ne akakçece bulamadım bana link atma şansın var mı rica etsem
onlarca rtx model çıkıyor hepsi farklı marka kafam çok karıştı

Dediğim gibi ülkemizde satışı yok. Yabancı satış sitelerinde listelemeleri görebilirsiniz.(Newegg, Amazon, Bestbuy vs., PCPartPicker)

Galiba bu modelin yurt dışında da satışı bitmiş.

Eğer sıfır kart alacaksanız ülkemizde olan modellerden tercih edebilirsiniz.

Model ismi 3080 Founders Edition diye biliyorum hocam.

Türkiye de ekran kartları peynir ekmek gibi satılıyor merak ettim siz biliyor musunuz neden Türkiye de satış yok?

Türkiye'de resmi olarak sıfır satışı yok maalesef.

Yurt dışından getirip 2.el satış sitelerinde satanlar var onlardan almaktan başka çareniz yok maalesef.

Türkiye'de resmi olarak sıfır satışı yok maalesef.

Yurt dışından getirip 2.el satış sitelerinde satanlar var onlardan almaktan başka çareniz yok maalesef.
Var mı yok mu dememiş hocam, neden yok demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…