FPS değerleri zaten aklında kalmaz ama arada fark olduğu aklında kalıyor. Ben şahsen hiçbir videoda kaç FPS veriyor diye bakmıyorum, hangisi daha çok veriyor ve yaklaşık % kaç fazla veriyor ona bakıyorum.
Bu gördüğün karşılaştırma videosunu paylaşabilir misin? Ti modeller normal modellere göre hep daha üstündür normalde. Aynı seride olmak şartıyla tabii. Fakat sen videoda anlık bir değişimi görmüş olabilirsin belki. Yoksa genele vurduğunda bu pek olası bir durum söz konusu değil bence.
Hangisini alayım sorusuna gelirsek eğer bu tamamen bütçene bağlı. Eğer zorlamazsa ve imkanın varsa gözün kapalı Ti modeli al derim ben.
Mutlaka olabilir. O yüzden dedim ya genele vurunca pek mümkün değil diye. Yani o sürücü o karta daha verimli olmuş bile olabilir. Hatta bazı sürücüler mesela bazı kartlara özellikle verimlilik artışı için bile çıkabiliyor. Ama 90 oyunu değil de sırf 10 oyun için seçmek mantıksız kalır bence.
Markaların kronik sorunu var mı araştır mutlaka. Soğutma performansı vs. CW olayını soruyorsan eğer kronik olmadığı takdirde tamamen şans işi. 999 kişide olmaz sende olabilir mesela. Teknoloji işi şans işi malum.
Mutlaka olabilir. O yüzden dedim ya genele vurunca pek mümkün değil diye. Yani o sürücü o karta daha verimli olmuş bile olabilir. Hatta bazı sürücüler mesela bazı kartlara özellikle verimlilik artışı için bile çıkabiliyor. Ama 90 oyunu değil de sırf 10 oyun için seçmek mantıksız kalır bence.
Markaların kronik sorunu var mı araştır mutlaka. Soğutma performansı vs. CW olayını soruyorsan eğer kronik olmadığı takdirde tamamen şans işi. 999 kilide olmaz sende olabilir mesela. Teknoloji işi şans işi malum.