Meggy Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 317 Çözümler 1 26 Ocak 2025 #11 AceTeq dedi: Default yapıp dene. PBO tuner hangi program? Genişletmek için tıkla... Herkesin önerdiği bir programı indirdim oradan sadece -30 değerlerini verdim corlara. PBO ayarlarını da BIOS'tan verdim. Değerlerim bu şekilde çıktı. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 2,1 MB · Görüntüleme: 21 Son düzenleme: 26 Ocak 2025
AceTeq dedi: Default yapıp dene. PBO tuner hangi program? Genişletmek için tıkla... Herkesin önerdiği bir programı indirdim oradan sadece -30 değerlerini verdim corlara. PBO ayarlarını da BIOS'tan verdim. Değerlerim bu şekilde çıktı.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.999 Çözümler 81 Yer Başkent 26 Ocak 2025 #12 Meggy dedi: Herkesin önerdiği bir programı indirdim oradan sadece -30 değerlerini verdim corlara. PBO ayarlarını da BIOS'tan verdim. Değerlerim bu şekilde çıktı. Genişletmek için tıkla... Default görmem lazım.
Meggy dedi: Herkesin önerdiği bir programı indirdim oradan sadece -30 değerlerini verdim corlara. PBO ayarlarını da BIOS'tan verdim. Değerlerim bu şekilde çıktı. Genişletmek için tıkla... Default görmem lazım.