RTX 3080 sistem 2. elden alınır mı?

3000 serisinede zaten artık mod olarak kurulabiliyor oyunlarda açılabiliyor 4000 serisi alanlar patladı.
DLSS 3 donanım tabanlı çalışıyor. Dediğiniz modlar FSR 3 büyük ihtimalle. FSR 3'ün de durumu ortada zaten. 2K da Cyberpunk 2077'de deneme fırsatım oldu, rezaletti.

DLSS 3 donanım tabanlı çalışıyor. Dediğiniz modlar FSR 3 büyük ihtimalle. FSR 3'ün de durumu ortada zaten. 2K da Cyberpunk 2077'de deneme fırsatım oldu, rezaletti.

Hocam hayır FSR demiyorum ben cidden kurulabiliyor.

Hocam o sistemleri 30kya zor buluyoruz.

28k, arada daha hesaplı sistemler de gelebiliyor.

Test et 25K'ya pazarlık et alınır.

Bundan bahsediyorum insanlar gidip 25K'ya RTX 4060 sistem alıyor kafayı yiyorum. Bunlar varken taş gibi neden 4060 sistem alırsın ki?

4060 değil, 4060 Ti. Testlere bakmanızı da tavsiye ederim, ayrıca işlemci farkını da hesaba katmak lazım 7500F ile 11400F aynı klasmanda bile değiller.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunu da ekleyeyim şahsen ben de 2.el 3080 kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyrun hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…