Bu PC'yi sizin yönergelerinizle birlikte özelleştirdim ve şimdi sipariş vereceğim. Bundan önce aynı konuyla ilgili 2 başlık daha açıp yardımınızla RTX 3070'li bir PC yerine aynı paraya bu RTX 3080'Lİ PC'yi almaya karar kıldım. Kafama takılan tek şey ise 650W PSU buna yeterli olur mu? İnternetten ilgili bir sitede yaptığım ölçümlerde sistem 550W tüketip 600W civarı takılmasını öneriyordu, bu ise 650W yani daha fazla. Bide sistem uyumlu mudur? Uyumlu sanırım, cevap hemen hemen belli ama yine de bilemedim sorayım dedim. Şimdiden teşekkürler.
Bu PC'yi sizin yönergelerinizle birlikte özelleştirdim ve şimdi sipariş vereceğim. Bundan önce aynı konuyla ilgili 2 başlık daha açıp yardımınızla RTX 3070'li bir PC yerine aynı paraya bu RTX 3080'Lİ PC'yi almaya karar kıldım. Kafama takılan tek şey ise 650W PSU buna yeterli olur mu? İnternetten ilgili bir sitede yaptığım ölçümlerde sistem 550W tüketip 600W civarı takılmasını öneriyordu, bu ise 650W yani daha fazla. Bide sistem uyumlu mudur? Uyumlu sanırım, cevap hemen hemen belli ama yine de bilemedim sorayım dedim. Şimdiden teşekkürler.
Soğutucu olarak Corsair H100X'ten şaşmayın bence. 5 sene garantililerdir ve kendimde senelerdir kullanıyorum çok memnunum. Mümkünse powerı ve kasayı ayrı olarak satın alın ve Power için mininum Gold sınıfı bir 650W tercih edin ama önerim 750W almanızdır. Bu arada Power için Corsair, MSI'ya da ASUS gibi bilindik markaları tercih edin. Bunların dışında anakartta ASUS markayı tercih etmeyin, biraz bozulmalarıyla meşhurlar benim tecrübelerimede bağlı olarak. Ayrıca anakartınız ASUS B550M-K Modeli, K olanlar daha düşük kalite oluyor. Harfler A ya doğru indikçe kalite artıyor. MSI marka anakart tercih etmenizi öneririm çok iyidirler. SSD Ve hard diskte Western Digital'ya da Kingston gibi biraz daha bilindik markalara çıkmaya çalışın. Son olarak ekran kartınızıda ASUS, Gigabyte'ya da MSI gibi bilindik bir markanın 3070 Ti'ını alın eğer bütçeniz bu markaların 3080 modellerine yetmiyorsa.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
DeepCool AK400 Zero Dark Plus 120mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
DeepCool AK400 Zero Dark Plus 120mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun