RTX 3080 sistem için kasa önerisi

BertanEfe

Megapat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Yeni sistem toplamıştım özelliklerim bu şekildeydi:
Ekran kartı: RTX 3080.
İşlemci: Ryzen 7 7700X.
PSU: XPG Kyber 750W Gold.
Anakart: ASUS Prime B650M-R
Kasa: BitFenix Nova Mesh sg.

Sıvı soğutma aldım fakat kasama sığmadı. Üst radyatör 240mm destekliyor deseler de RAM'lerime takılıyor. Yani kısaca anakartımın daha aşağıda kalacak bir modele ihtiyacım var. Sorum ise şu olacak. Yeni kasa almak istiyorum ve kasa önerileriniz almak isterim. Birkaç uygun fiyatlı buldugum kasalar şunlar fakat hava akışları iyi midir emin olamadım. Ve ileriye yönelik üst kısmının 360 mm sıvı soğutma kaldırmasını istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

Kasa 1: Aerocool P500C 4x12cm Mirror A-RGB Fanlı, Panoramik Tempered Panel, ATX Bilgisayar Kasası (AE-P500C-BK) | Teknobiyotik

Kasa 2: MSI MAG PANO M100R PZ WHITE USB 3.2 Tempered Glass Beyaz Micro ATX Tower Kasa
(Bütçem bu kasaların fiyatı civarında.)

Merhaba herkese. Yeni sistem toplamıştım özelliklerim bu şekildeydi:
Ekran kartı: RTX 3080.
İşlemci: Ryzen 7 7700X.
PSU: XPG Kyber 750W Gold.
Anakart: ASUS Prime B650M-R
Kasa: BitFenix Nova Mesh sg.

Sıvı soğutma aldım fakat kasama sığmadı. Üst radyatör 240mm destekliyor deseler de RAM'lerime takılıyor. Yani kısaca anakartımın daha aşağıda kalacak bir modele ihtiyacım var. Sorum ise şu olacak. Yeni kasa almak istiyorum ve kasa önerileriniz almak isterim. Birkaç uygun fiyatlı buldugum kasalar şunlar fakat hava akışları iyi midir emin olamadım. Ve ileriye yönelik üst kısmının 360 mm sıvı soğutma kaldırmasını istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

Kasa 1: Aerocool P500C 4x12cm Mirror A-RGB Fanlı, Panoramik Tempered Panel, ATX Bilgisayar Kasası (AE-P500C-BK) | Teknobiyotik

Kasa 2: MSI MAG PANO M100R PZ WHITE USB 3.2 Tempered Glass Beyaz Micro ATX Tower Kasa
(Bütçem bu kasaların fiyatı civarında.)

MSI MAG pano M100R tercih edebilirsin. Bu fiyat bandında iyi bir model.

Hocam micro atx oldugu yazıyor ya. Ramlerime çarpma durumu yaşar mıyım tekrardan . Tek korkum bu.
Hocam onu alacağınız yere sormanız daha iyi olur. Çünkü resmi olarak kaç mm radyatör desteklediği yazmıyor hiç bir yerde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım sıkıntı olmaz. Arctic gibi bir markanın sıvı soğutması sığıyorsa çoğu modelde olur.

Hocam onu alacağınız yere sormanız daha iyi olur. Çünkü resmi olarak kaç mm radyatör desteklediği yazmıyor hiç bir yerde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım sıkıntı olmaz. Arctic gibi bir markanın sıvı soğutması sığıyorsa çoğu modelde olur.

Evet sanırım bir sorun olmaz .Arctic neredeyse en kalın radyatöre sahip diye biliyorum. Teşekkür ederim hocam yanıtınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı