Bugün arka arkaya 3 kez mavi ekran aldım. Arena adlı bir oyunda 1 oyun girip diğer oyun mavi ekran hatası alıyorum. Minidump görselini gönderdim. Dump dosyasını yükleyemediğim için görsel olarak gönderdim.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Bugün arka arkaya 3 kez mavi ekran aldım. Arena adlı bir oyunda 1 oyun girip diğer oyun mavi ekran hatası alıyorum. Minidump görselini gönderdim. Dump dosyasını yükleyemediğim için görsel olarak gönderdim.
Malwarebytes (eski adıyla Malwarebytes Anti-Malware, kısaca MBAM), kötü amaçlı yazılımı bulan ve kaldıran Microsoft Windows, macOS ve Android OS için bir anti-malware yazılımıdır. Malwarebytes Corporation tarafından üretilen yazılım, ilk olarak...
Malwarebytes (eski adıyla Malwarebytes Anti-Malware, kısaca MBAM), kötü amaçlı yazılımı bulan ve kaldıran Microsoft Windows, macOS ve Android OS için bir anti-malware yazılımıdır. Malwarebytes Corporation tarafından üretilen yazılım, ilk olarak...
Hocam dediğinizi yaptım bugün tekrar hata verdi. Bugün veren hatanın minidump dosyası burada bir bakar mısınız gerçekten kafayı yemek üzereyim. Ne sorun var yardımcı olursanız ona göre bir aksiyon alacağım. Teşekkür ederim.