Bugün arka arkaya 3 kez mavi ekran aldım. Arena adlı bir oyunda 1 oyun girip diğer oyun mavi ekran hatası alıyorum. Minidump görselini gönderdim. Dump dosyasını yükleyemediğim için görsel olarak gönderdim.
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Ben ekran kartı, ram veya hdd olarak düşündüm onlarda sorun yoksa iyi formatla çözerim
Bu smss.exe googleden baktığımda çoğu kişi windowsun update exesi diyor. Ama bu exe isminde virüs olarak sms.exe diye virüs de varmış o tek s ile olanmış
Öyle yapacam hocam temiz bir kurulum yapacam. Size sormak istediğim birşey var dünkü dump dosyası ve bugün attığıma baktıgınızda herhangi bir donanımsal problem gözüküyor mu? Anlamadığımdam soruyorum aklımda soru işareti kalmasın ne bileyim hdd, ekran kartı, ram bunlardan kaynaklı bir durum var mıdır?
Hocam bilgisayarı formatladım. 1-2 gün hiçbir sıkıntı yaşamadım biraz önce tekrar mavi ekran attı ve hemen minidump dosyasını rarladım drive olarak yükledim buraya bir bakar mısınız. Minidump dosyasındaki hata nedir ? Kafayı yemek üzereyim gerçekten