RTX 3080 sistem mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

erdal33

Kilopat
Daha fazla  
RAM
Corsair 3600 mhz 16*2 GB RAM
SSD veya HDD modeli
Samsung 970 Evo M2 SSD
Ekran kartı
PNY RTX 3080
Anakart
AsusROG Strix B550F Gaming
İşlemci
Ryzen 5 9500X
Bugün arka arkaya 3 kez mavi ekran aldım. Arena adlı bir oyunda 1 oyun girip diğer oyun mavi ekran hatası alıyorum. Minidump görselini gönderdim. Dump dosyasını yükleyemediğim için görsel olarak gönderdim.

Dosya Ekleri

• log1.png
    128 KB · Görüntüleme: 50
  • log2.png
    132,1 KB · Görüntüleme: 37
  • log3.png
    143,1 KB · Görüntüleme: 40
  • log4.png
    208,6 KB · Görüntüleme: 39
Bu wirüs peki Yerel disk C de olarak mı gözüküyor yani format attığımda
En güzeli hocam.
Çok teşekkür ederim ilginiz için. Ben ekran kartı, ram veya hdd olarak düşündüm onlarda sorun yoksa iyi formatla çözerim

Bu smss.exe googleden baktığımda çoğu kişi windowsun update exesi diyor. Ama bu exe isminde virüs olarak sms.exe diye virüs de varmış o tek s ile olanmış

Ben de orada kararsız kaldım. Virüs mü değil mi?

Microsoft sorununuz için bunları öneriyor.

Eki Görüntüle 2311469

Bunca şeyle uğraşacağınıza temiz kurulum yapın daha iyi.
Öyle yapacam hocam temiz bir kurulum yapacam. Size sormak istediğim birşey var dünkü dump dosyası ve bugün attığıma baktıgınızda herhangi bir donanımsal problem gözüküyor mu? Anlamadığımdam soruyorum aklımda soru işareti kalmasın ne bileyim hdd, ekran kartı, ram bunlardan kaynaklı bir durum var mıdır?

Rica ederim hocam.
Hocam bilgisayarı formatladım. 1-2 gün hiçbir sıkıntı yaşamadım biraz önce tekrar mavi ekran attı ve hemen minidump dosyasını rarladım drive olarak yükledim buraya bir bakar mısınız. Minidump dosyasındaki hata nedir ? Kafayı yemek üzereyim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…