Merhaba Counter-Strike 2 de sürekli FPS dropu alıyorum, genellikle FPS'im 300-350'lerden bir anda 130-160'lara kadar düşüyor ve bu sürekli oluyor hiç durmadan normal oyun, ölüm maçı, ranked vs. fark etmeden.
Merhaba Counter-Strike 2 de sürekli FPS dropu alıyorum, genellikle FPS'im 300-350'lerden bir anda 130-160'lara kadar düşüyor ve bu sürekli oluyor hiç durmadan normal oyun, ölüm maçı, ranked vs. fark etmeden.
Oyun sıkıntılı hâlâ. FPS'i RivaTuner üzerinden 250-260 FPS'e gibi sabitleyin, oyun düzelene kadar. Bende de 220-250-280 FPS alıyorum. Yer yer 130'lara düştüğü oluyor.
V-Sync gecikmeye neden oluyor. Onun yerine RivaTuner ile daha yüksek bir FPS'e sabitlemesi hem gecikmeyi fazla etkilemez, hemde FPS droplarını azaltır. Sistem zaten 300-350 FPS alabiliyor. 250-270 FPS gibi sabitlese daha iyi olur. Monitörü 240 Hz olarak baz alıyorum.
V-Sync gecikmeye neden oluyor. Onun yerine RivaTuner ile daha yüksek bir FPS'e sabitlemesi hem gecikmeyi fazla etkilemez, hem de FPS droplarını azaltır. Sistem zaten 300-350 FPS alabiliyor. 250-270 FPS gibi sabitlese daha iyi olur. Monitörü 240 Hz olarak baz alıyorum.
Bende bu sorundan mustaribim. Ama ben V-Sync açarak çözdüğümü sandım. Meğerse lagın sebebi buymuş. Her neyse ben 165Hz kullanıyorum ben kaça sabitlemeliyim?
Bende bu sorundan mustaribim. Ama ben V-Sync açarak çözdüğümü sandım. Meğerse lagın sebebi buymuş. Her neyse ben 165Hz kullanıyorum ben kaça sabitlemeliyim?