Meggy
Kilopat
- RAM
- XPG Lancer 6000 MHZ CL30
- SSD veya HDD modeli
- KIOXIA EXCERIA 500GB
- Ekran kartı
- Asus TUF RTX 3080
- Anakart
- B650 Gaming Plus WiFi
- İşlemci
- Ryzen 7 9800x3D
Merhaba,
CS2'de anlık takılma probleminden muzdaribim. Neler yaptıysam düzeltemedim. DDR4 sistemim vardı aynı sorunu yaşıyordum. DDR5'e geçtim sorunum halen devam ediyor. Yaptığım işlemler şu şekilde;
DDR4'ten DDR5 RAM'e geçtim.
B450M'den B650 Gaming plush Wi-Fi'ya geçtim.
Sıcaklık değerlerim kontrol edildi.
M.2 SSD 3 farklı SSD ile kontrol edildi bunlardan birisinde DRAM mevcuttu.
3080 ekran kartımı 3060 Ti ekran kartı ile test ettim.
6000MHz EXPO açık denendi.
ReSize BAR disable, ReSize BAR enable denendi.
6000MHz RAM CL stabilite ayarları yapıldı görseli paylaşıyorum.
Memtest5 ile sorun yaşamadım. 17 dakika test yapıldı.
Birçok capframex testi yaptım. 2 farklı görseli 2 saat aralıkla tekrar denedim. Sizlerla paylaşıyorum.
CS2 de çekmiş olduğum 5 saniyelik bir kayıt var. Zıplama esnasında takılmayı görebilirsiniz. Değerlerimde bir düşüş görüntüleyemiyorum fakat Capframex'de değerlerimin bu kadar düşük olması normal mi? CS2 optimizasyon sorunu olduğu için bu grafik normal mi?
Sanki yaşadığım sorun yırtılma, ekranda kırılma gibi gözüküyor sanki? Güç kaynağı hariç her şeyi denedim. Sorun monitör ya da güç kaynağı mıdır?
DDR4'ten DDR5'e geçtikten sonra değiştirmediğim tek şey PSU ve monitörüm. Sizce sorun bunlardan birisi olabilir mi?
Shp Sharkoon 650W 80+ güç kaynağım var ve ASUS XG248Q 240Hz 1ms monitörüm var.
CS2'de anlık takılma probleminden muzdaribim. Neler yaptıysam düzeltemedim. DDR4 sistemim vardı aynı sorunu yaşıyordum. DDR5'e geçtim sorunum halen devam ediyor. Yaptığım işlemler şu şekilde;
DDR4'ten DDR5 RAM'e geçtim.
B450M'den B650 Gaming plush Wi-Fi'ya geçtim.
Sıcaklık değerlerim kontrol edildi.
M.2 SSD 3 farklı SSD ile kontrol edildi bunlardan birisinde DRAM mevcuttu.
3080 ekran kartımı 3060 Ti ekran kartı ile test ettim.
6000MHz EXPO açık denendi.
ReSize BAR disable, ReSize BAR enable denendi.
6000MHz RAM CL stabilite ayarları yapıldı görseli paylaşıyorum.
Memtest5 ile sorun yaşamadım. 17 dakika test yapıldı.
Birçok capframex testi yaptım. 2 farklı görseli 2 saat aralıkla tekrar denedim. Sizlerla paylaşıyorum.
CS2 de çekmiş olduğum 5 saniyelik bir kayıt var. Zıplama esnasında takılmayı görebilirsiniz. Değerlerimde bir düşüş görüntüleyemiyorum fakat Capframex'de değerlerimin bu kadar düşük olması normal mi? CS2 optimizasyon sorunu olduğu için bu grafik normal mi?
Sanki yaşadığım sorun yırtılma, ekranda kırılma gibi gözüküyor sanki? Güç kaynağı hariç her şeyi denedim. Sorun monitör ya da güç kaynağı mıdır?
DDR4'ten DDR5'e geçtikten sonra değiştirmediğim tek şey PSU ve monitörüm. Sizce sorun bunlardan birisi olabilir mi?
Shp Sharkoon 650W 80+ güç kaynağım var ve ASUS XG248Q 240Hz 1ms monitörüm var.