Merhaba, ben bir laptop aldım. GTA V’de 70 FPS alıyorum, bu çok düşük bir değer gibi geliyor. Sistem özelliklerim: RTX 3080, Ryzen 7 5800H, 16 GB RAM. Ekran kartı 100W ve watt değerinin de normal olduğunu düşünüyorum. Güç kaynağına bağlı bir şekilde oynarken bu sonuçları alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba, ben bir laptop aldım. GTA V'de 70 FPS alıyorum, bu çok düşük bir değer gibi geliyor. Sistem özelliklerim: RTX 3080, Ryzen 7 5800H, 16 GB RAM. Ekran kartı 100W ve watt değerinin de normal olduğunu düşünüyorum. Güç kaynağına bağlı bir şekilde oynarken bu sonuçları alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Maximum ayarların etkisi vardır. Arkaplandaki uygulamalar veya bilgisayarın yaşı falan da önemli. Eğer bu saydıklarım varsa ve Redux tarzı grafik modları veya yüklü modlar kullanıyorsanız onlarsa FPS düşüşü yapar.
Maximum ayarların etkisi vardır. Arkaplandaki uygulamalar veya bilgisayarın yaşı falan da önemli. Eğer bu saydıklarım varsa ve Redux tarzı grafik modları veya yüklü modlar kullanıyorsanız onlarsa FPS düşüşü yapar.