RTX 3080 sistemde Windows 11'e geçilir mi?

berat_ozkn0

Decapat
Daha fazla  
RAM
Hikvision DDR4 3200 MHz (8 GBx2)
SSD veya HDD modeli
MLD M300 1 tb
Ekran kartı
Palit RTX 3080 GamingPro
Anakart
Gigabyte B660M DS3H Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX
İşlemci
12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F 2.50 GHz
Arkadaşlar öncelikle hatam olursa kusura bakmayın. Şu an Windows 10 Pro kullanıyorum PC sürekli Windows 11'e geçin diye bildirim yolluyor sizce geçmeli miyim yoksa şu anki Windows 10 Pro da kalınır mı? Günlük kullanım ve oyun için soruyorum sizce ne yapmalı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle hatam olursa kusura bakmayın. Şu an Windows 10 Pro kullanıyorum PC sürekli Windows 11'e geçin diye bildirim yolluyor sizce geçmeli miyim yoksa şu anki Windows 10 Pro da kalınır mı? Günlük kullanım ve oyun için soruyorum sizce ne yapmalı? Şimdiden teşekkürler.
İstiyorsanız geçebilirsiniz, 1 yıl sonra zaten zorundasınız binevi. Donanım olarak yeterli olduğunuz için bir sorun yaşanmaz diye düşünüyorum.

GTX 760 2 GB ile çıktıgı günden beri 24H2 kullaniyuruz ya.

Niye zorunda olalım ki güvenlik güncellemesi olmadan kullanırız.
Windows'ta herhangi bir açık oluştuğu zaman virüsler o açığa uygun tasarlanırlar. Siz düzenli olarak güncellemezseniz güncel çıkan virüslere karşı bağışıklılığı olmaz PC'nin.

Şöyle düşünün. Evinize hırsız giriyor hep, sizde ustaya söylüyorsunuz oda eve girip bakıyor ve "balkonunuzun yanında su borusu var ve hırsız oradan çıkıyor" diyor, ve hırsız için önlem alıyor ama günün birinde usta sizi terk ediyor. Bu seferde hırsız başka bir yerden girme yolu buluyor ama siz ne biliyorsunuz nasıl girdiğini, ne de önleyebiliyorsunuz çünkü ustanız yok.
Güvenlik güncellemeleri işte o usta oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı