Redlineeeeee Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #11 Onerdiginiz Zotac 4090 Ekran kartı alarak hareket ediceğim. Umarım darbogaz yasamam hic bir bilgim yok onu konuda. Vakit ayirdiginiz icin tesekkur ediyorum.
Onerdiginiz Zotac 4090 Ekran kartı alarak hareket ediceğim. Umarım darbogaz yasamam hic bir bilgim yok onu konuda. Vakit ayirdiginiz icin tesekkur ediyorum.
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 19 Nisan 2023 #12 Redlineeeeee dedi: Onerdiginiz Zotac 4090 Ekran kartı alarak hareket ediceğim. Umarım darbogaz yasamam hic bir bilgim yok onu konuda. Vakit ayirdiginiz icin tesekkur ediyorum. Genişletmek için tıkla... 2K da yapmaz, zaten max ayarlarda oynayacaksınız. Anormal bir durumun çözümü de basit, açarsın DSR ile 4K oynarsın.
Redlineeeeee dedi: Onerdiginiz Zotac 4090 Ekran kartı alarak hareket ediceğim. Umarım darbogaz yasamam hic bir bilgim yok onu konuda. Vakit ayirdiginiz icin tesekkur ediyorum. Genişletmek için tıkla... 2K da yapmaz, zaten max ayarlarda oynayacaksınız. Anormal bir durumun çözümü de basit, açarsın DSR ile 4K oynarsın.