RTX 3080 stokları ne zaman yenilenir?

none123

Megapat
Merhaba,
Yeni bir PC için RTX 3000 serisinden bir kart satın almak istiyorum ve şu an araştırma aşamasındayım. Bildiğim sitelere bakarken (mağazalara da gitmeyi düşünüyorum sokağa çıkma yasağı olmayan müsait bir zamanda) hiç RTX 3080 stokta göremiyorum. Olanlar da tavsiye edilen fiyatlardan çok yukarılarda.

Sizce ne zaman stoklar yenilenir?
Bir de mağazadan toplamak / almak için hangi satıcıları önerirsiniz hem büyüklük hem müşteri ile ilgilenme açısından?(İstanbul'da herhangi bir yer olabilir)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet içlerinden en iyisi AORUS MASTER, ben de onu öneririm. Evet montaj yapıyorlar diye biliyorum, hatta ürünleri ordan almasanız bile ücret karşılığı montaj yaptıkları kalmış aklımda.

Evet içlerinden en iyisi AORUS MASTER, ben de onu öneririm. Evet montaj yapıyorlar diye biliyorum, hatta ürünleri ordan almasanız bile ücret karşılığı montaj yaptıkları kalmış aklımda.
Yok hocam dışardan ürün götürünce montaj hizmeti vermediklerini söylemişlerdi bana.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı