RTX 3080 Suprim X'i 550W güç kaynağı çalıştırır mı?

Bütçe
0
Sistem bileşenleri.
-Ryzen 5 5600.
-8x8 16 RAM.
- 1 TB M.2 SSD.
-550W80 Plus güç kaynağı.
-B350 ASUS Prime Plus anakart.

PSU'lar çok pahalı Suprim X e zar zor param yetişti 3-4 gün sonra alacağım 😂 550W çalıştırır mı sizce ne yapmak lazım? Nasıl idare ederiz? Varsa işin ehli yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:
Ucu ucuna ya çalışır ya çalışmaz sistem oyunda vs kapanırsa şaşırma. PSU kaliteli bir modelse besleyebilir.

Ucu ucuna ya çalışır ya çalışmaz sistem oyunda vs kapanırsa şaşırma. PSU kaliteli bir modelse besleyebilir.

Bence de tam ucu ucuna denk geliyor o sebeple bende sormak istedim PSU'nun marka modeli Gamepower 80 Plus Bronze olması lazım kasayla beraber gelmişti şimdi Gamepower diye geçmeyelim kaliteli gibi duruyor ama kartı takana kadar belli olmaz tabii.

calıstırır ama saglıklı olmaz
1-2 ay idare etse yeter beni zaten sonrasında değişime gideceğim

Hiç deneme bile. Suprim X anlık 480W çekebiliyor.

Desktop Screenshot 2024.11.30 - 20.49.36.97.png

Ultra kaliteli bir model bile olsa besleyebileceğini düşünmüyorum. 3080 Suprim X modeli Power Spike'ı 480W. 😀 işlemciyi de ekleyince 550 Watt'ın tamamı doluyor. Kayıpsız 550W verse bile büyük problem. Ek olarak güç kaynağında 3 tane 8 pin güç girişi olduğunu da düşünmüyorum. Tek kablodan 2 tane 8 pin güç girişi vardır muhtemelen.
Yaşanacak senaryo. 😂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar peki bu kartı besleyecek az yakan çok kaçan bir PSU markamız bulunuyor mu Gaming Z alsam yanına alırım PSU da ama Suprim X hepimizin bildiği gibi çok daha farklı bir kart.

Arkadaşlar peki bu kartı besleyecek az yakan çok kaçan bir PSU markamız bulunuyor mu Gaming Z alsam yanına alırım PSU da ama Suprim X hepimizin bildiği gibi çok daha farklı bir kart.

Minimum bu PSU'yu öneririm.
650 TL daha ekleyebiliyorsan bunu alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı