Herkese merhaba,
Geçtiğimiz günlerde ekran kartımı MSI 2070 Super Gaming X Trio'dan, MSI 3080 Suprim X'e yükselttim. MSI Dragon Center'dan ekran kartımın kaydını yaptıktan sonra sürücülerimi güncelledim. Ardından MSI Afterburner ile memnun kaldığım bir fan eğrisi oluşturdum(ektedir). Sonrasında FurMark ve 3DMark benchmark testlerimi yaptım.
Sizlerle bu Bechmark'ları paylaşıp görüşlerinize başvurmak adına bu konuyu açıyorum. Bir göz atıp sizce ekran kartımın performansında herhangi bir problem olup olmadığı konusunda beni bilgilendirebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Benchmark'lar:
FurMark: FurMark Scores
3DMark: I scored 16 745 in Time Spy
Not: Ekran kartımda herhangi bir overclock yoktur. Değerler ekteki görselde olduğu gibidir.
Sistem özelliklerim:
İşlemci: i7 10700KF.
Anakart: MSI MAG Z490 Tomahawk.
Güç kaynağı: Corsair RM850X.
Ekran kartı: MSI RTX 3080 Suprim X 10G.
Geçtiğimiz günlerde ekran kartımı MSI 2070 Super Gaming X Trio'dan, MSI 3080 Suprim X'e yükselttim. MSI Dragon Center'dan ekran kartımın kaydını yaptıktan sonra sürücülerimi güncelledim. Ardından MSI Afterburner ile memnun kaldığım bir fan eğrisi oluşturdum(ektedir). Sonrasında FurMark ve 3DMark benchmark testlerimi yaptım.
Sizlerle bu Bechmark'ları paylaşıp görüşlerinize başvurmak adına bu konuyu açıyorum. Bir göz atıp sizce ekran kartımın performansında herhangi bir problem olup olmadığı konusunda beni bilgilendirebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Benchmark'lar:
FurMark: FurMark Scores
3DMark: I scored 16 745 in Time Spy
Not: Ekran kartımda herhangi bir overclock yoktur. Değerler ekteki görselde olduğu gibidir.
Sistem özelliklerim:
İşlemci: i7 10700KF.
Anakart: MSI MAG Z490 Tomahawk.
Güç kaynağı: Corsair RM850X.
Ekran kartı: MSI RTX 3080 Suprim X 10G.
Dosya Ekleri
-
fancurve.png22,5 KB · Görüntüleme: 51 -
idletemp.png192,9 KB · Görüntüleme: 45 -
idletemp.png191,5 KB · Görüntüleme: 46 -
fancurve.png22,5 KB · Görüntüleme: 36 -
fancurve.png22,5 KB · Görüntüleme: 43 -