Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #11 CathedralDogs dedi: hayır, zaten 4k oynayacağımdan değil, ekran kartının 4k performansını merak ettiğimden denemek istiyorum Genişletmek için tıkla... Anladım. Üstte arkadaşlar yazmış seçim senin.
CathedralDogs dedi: hayır, zaten 4k oynayacağımdan değil, ekran kartının 4k performansını merak ettiğimden denemek istiyorum Genişletmek için tıkla... Anladım. Üstte arkadaşlar yazmış seçim senin.
CathedralDogs Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 21 Aralık 2022 #12 Lyc dedi: Hocam monitör 4K olmadan 4K görüntü vermez. Genişletmek için tıkla... anladım hocam, teşekkürler. 4k bir monitör aldığında 4k özelliği de gözükür, değil mi?
Lyc dedi: Hocam monitör 4K olmadan 4K görüntü vermez. Genişletmek için tıkla... anladım hocam, teşekkürler. 4k bir monitör aldığında 4k özelliği de gözükür, değil mi?
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.233 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2022 #13 CathedralDogs dedi: Anladım hocam, teşekkürler. 4K bir monitör aldığında 4K özelliği de gözükür, değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet 4K monitör alırsanız gözükür.
CathedralDogs dedi: Anladım hocam, teşekkürler. 4K bir monitör aldığında 4K özelliği de gözükür, değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet 4K monitör alırsanız gözükür.
CathedralDogs Hectopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 483 Çözümler 1 21 Aralık 2022 #14 Lyc dedi: Evet 4K monitör alırsanız gözükür. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim, iyi forumlar!
Lyc dedi: Evet 4K monitör alırsanız gözükür. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim, iyi forumlar!