O orhunerkan Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #1 Selamlar, EVGA 3080 Ti Ultra kullanıyorum. Boştayken bile fanlar dönüyor. MSI Afterburner'da %30'dan aşağı düşüremiyorum. Nasıl kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2024
Selamlar, EVGA 3080 Ti Ultra kullanıyorum. Boştayken bile fanlar dönüyor. MSI Afterburner'da %30'dan aşağı düşüremiyorum. Nasıl kapatabilirim?
Kagan3496 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.496 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #2 normalde dönmemesi lazım, sıcaklık değerlerini bi kontrol edin oyun içinde deli gibi dönüyorsa termal macun vakti gelmiş olabilir .
normalde dönmemesi lazım, sıcaklık değerlerini bi kontrol edin oyun içinde deli gibi dönüyorsa termal macun vakti gelmiş olabilir .
O orhunerkan Kilopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #3 Kagan3496 dedi: normalde dönmemesi lazım, sıcaklık değerlerini bi kontrol edin oyun içinde deli gibi dönüyorsa termal macun vakti gelmiş olabilir . Genişletmek için tıkla... Furmarkta 68 derece görüyor hocam max
Kagan3496 dedi: normalde dönmemesi lazım, sıcaklık değerlerini bi kontrol edin oyun içinde deli gibi dönüyorsa termal macun vakti gelmiş olabilir . Genişletmek için tıkla... Furmarkta 68 derece görüyor hocam max
Kagan3496 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.496 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2024 #4 orhunerkan dedi: Furmarkta 68 derece görüyor hocam max Genişletmek için tıkla... amd kendi yazılımında aç kapat yapılabiliyor ama nvdiada pek bir bilgim yok ,kendi arayüzünde kart fan ayarlarında böyle bir seçenek varsa onu otomatik olarak aktif edin. Kart daha önce mining gördü mü biosu ona göre yazılabiliyor .
orhunerkan dedi: Furmarkta 68 derece görüyor hocam max Genişletmek için tıkla... amd kendi yazılımında aç kapat yapılabiliyor ama nvdiada pek bir bilgim yok ,kendi arayüzünde kart fan ayarlarında böyle bir seçenek varsa onu otomatik olarak aktif edin. Kart daha önce mining gördü mü biosu ona göre yazılabiliyor .