Exercus Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #1 Windows'ta bile olsun fare çok yavaş. Önceden PSU ve ekran kartı değiştirdim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2025
Freemont2.0 Decapat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 224 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ B450M-A Pro Max AMD Ryzen 7 5700G with Radeon Graphics XPG GAMMIX D10 8GB 500GB WD Green 3000Sn SSD 500GB Samsung HDD Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #2 Exercus dedi: Windows'ta bile olsun fare çok yavaş. Önceden PSU ve ekran kartı değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Şu anda bir problem var genel olarak. SSD kullanımı uçuyor. Ben bu nedenle Windows 10'a geçtim ama hala devam ediyor. Artı 0 Eksi
Exercus dedi: Windows'ta bile olsun fare çok yavaş. Önceden PSU ve ekran kartı değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Şu anda bir problem var genel olarak. SSD kullanımı uçuyor. Ben bu nedenle Windows 10'a geçtim ama hala devam ediyor.
KS KS Exercus Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #3 Freemont2.0 dedi: Şu anda bir problem var genel olarak. SSD kullanımı uçuyor. Ben bu nedenle Windows 10'a geçtim ama hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bir format atacağım eski droverlar kalmış olabilirmi Artı 0 Eksi
Freemont2.0 dedi: Şu anda bir problem var genel olarak. SSD kullanımı uçuyor. Ben bu nedenle Windows 10'a geçtim ama hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... O zaman bir format atacağım eski droverlar kalmış olabilirmi
Freemont2.0 Decapat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 224 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ B450M-A Pro Max AMD Ryzen 7 5700G with Radeon Graphics XPG GAMMIX D10 8GB 500GB WD Green 3000Sn SSD 500GB Samsung HDD Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #4 Exercus dedi: O zaman bir format atacağım eski droverlar kalmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Atmayın. Değişmeyecek sonuç Artı 0 Eksi
Exercus dedi: O zaman bir format atacağım eski droverlar kalmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Atmayın. Değişmeyecek sonuç
KS KS Exercus Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #5 Freemont2.0 dedi: Atmayın. Değişmeyecek sonuç Genişletmek için tıkla... Çözüm ne o zaman? Artı 0 Eksi
Freemont2.0 Decapat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 224 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ B450M-A Pro Max AMD Ryzen 7 5700G with Radeon Graphics XPG GAMMIX D10 8GB 500GB WD Green 3000Sn SSD 500GB Samsung HDD Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #6 Exercus dedi: Çözüm ne o zaman? Genişletmek için tıkla... Yeni bir düzeltme Update'si beklemek. Siz gine şanslısınız ben her açtığımda onarım yaparak açıyorum. Artı 0 Eksi
Exercus dedi: Çözüm ne o zaman? Genişletmek için tıkla... Yeni bir düzeltme Update'si beklemek. Siz gine şanslısınız ben her açtığımda onarım yaparak açıyorum.
KS KS Exercus Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #7 Freemont2.0 dedi: Yeni bir düzeltme Update'si beklemek. Siz gine şanslısınız ben her açtığımda onarım yaparak açıyorum. Genişletmek için tıkla... Ddu deneyeceğim birde Freemont2.0 dedi: Yeni bir düzeltme Update'si beklemek. Siz gine şanslısınız ben her açtığımda onarım yaparak açıyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba sorunu buldum ben ekran kartını pin çoklayıcı ile kullanıyorum yeni gpu kablosu alacağım Son düzenleme: 28 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
Freemont2.0 dedi: Yeni bir düzeltme Update'si beklemek. Siz gine şanslısınız ben her açtığımda onarım yaparak açıyorum. Genişletmek için tıkla... Ddu deneyeceğim birde Freemont2.0 dedi: Yeni bir düzeltme Update'si beklemek. Siz gine şanslısınız ben her açtığımda onarım yaparak açıyorum. Genişletmek için tıkla... Galiba sorunu buldum ben ekran kartını pin çoklayıcı ile kullanıyorum yeni gpu kablosu alacağım
Freemont2.0 Decapat Katılım 14 Eylül 2023 Mesajlar 224 Daha fazla Sistem Özellikleri MSİ B450M-A Pro Max AMD Ryzen 7 5700G with Radeon Graphics XPG GAMMIX D10 8GB 500GB WD Green 3000Sn SSD 500GB Samsung HDD Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #8 Exercus dedi: DDU deneyeceğim bir de Galiba sorunu buldum ben ekran kartını pin çoklayıcı ile kullanıyorum yeni GPU kablosu alacağım Genişletmek için tıkla... Çözmeyecek. Artı 0 Eksi
Exercus dedi: DDU deneyeceğim bir de Galiba sorunu buldum ben ekran kartını pin çoklayıcı ile kullanıyorum yeni GPU kablosu alacağım Genişletmek için tıkla... Çözmeyecek.