Y yakupcanpilir Femtopat Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ekim 2025 #11 yusuf7878 dedi: Hayır, kullanmayın/almayında. Kablonun erime şansı bile var. Genişletmek için tıkla... Ekran kartıni aldım maalesef
yusuf7878 dedi: Hayır, kullanmayın/almayında. Kablonun erime şansı bile var. Genişletmek için tıkla... Ekran kartıni aldım maalesef
yusuf7878 Kilopat Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 9.451 Makaleler 7 Çözümler 114 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2025 #12 yakupcanpilir dedi: Ekran kartıni aldım maalesef Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için demedim zaten. PSU için dedim. Kullanmayında almayında anlamında. High power dışında pek eli yüzü düzgün model yok piyasada şu anlık. Ayrıca tier list üzerinde de C tier zaten.
yakupcanpilir dedi: Ekran kartıni aldım maalesef Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için demedim zaten. PSU için dedim. Kullanmayında almayında anlamında. High power dışında pek eli yüzü düzgün model yok piyasada şu anlık. Ayrıca tier list üzerinde de C tier zaten.
Y yakupcanpilir Femtopat Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ekim 2025 #13 yusuf7878 dedi: Ekran kartı için demedim zaten. PSU için dedim. Kullanmayında almayında anlamında. High power dışında pek eli yüzü düzgün model yok piyasada şu anlık. Ayrıca tier list üzerinde de C tier zaten. Genişletmek için tıkla... c ise iyidir de benim liste güncel değil mi acaba bende e gösteriyor yusuf7878 dedi: Ekran kartı için demedim zaten. PSU için dedim. Kullanmayında almayında anlamında. High Power dışında pek eli yüzü düzgün model yok piyasada şu anlık. Ayrıca tier list üzerinde de C tier zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam aldım da bilgisayar kapalı olsa bile PSU'dan aşırı cızırtı sesi geliyor uyurken rahatsız ediyor galibi iade edeceğim güncel piyasa ile başka öneriniz var mı? (ErP ayarı açık) Son düzenleme: 8 Ekim 2025
yusuf7878 dedi: Ekran kartı için demedim zaten. PSU için dedim. Kullanmayında almayında anlamında. High power dışında pek eli yüzü düzgün model yok piyasada şu anlık. Ayrıca tier list üzerinde de C tier zaten. Genişletmek için tıkla... c ise iyidir de benim liste güncel değil mi acaba bende e gösteriyor yusuf7878 dedi: Ekran kartı için demedim zaten. PSU için dedim. Kullanmayında almayında anlamında. High Power dışında pek eli yüzü düzgün model yok piyasada şu anlık. Ayrıca tier list üzerinde de C tier zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam aldım da bilgisayar kapalı olsa bile PSU'dan aşırı cızırtı sesi geliyor uyurken rahatsız ediyor galibi iade edeceğim güncel piyasa ile başka öneriniz var mı? (ErP ayarı açık)