RTX 3080 Ti sistem Valorant'ta 144 FPS altı veriyor

ozzyko34

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
1tb hdd 128 ssd
Ekran kartı
3080ti
Anakart
msi 150m gaming pro
İşlemci
i5 6402p
Ben mining yapıyorum. Bende RTX 3080 Ti var arada miningi kapatıp Valorant giriyorum ama 100 ila 250 arası FPS oluyor. 144'ten aşağı kaldığı için çok drop oluyor. Bu ekran kartıyla neden bu kadar düşük FPS alıyorum? RAM 16 GB işlemcim düşük ama bu kadar fark eder mi? İşlemcim de i5 6402P yanı bu sistemle Valorant'ta sabit 144+ almam lazım diye düşünüyorum. Sizce sorun ne?

Son düzenleyen: Moderatör:

O işlemci 3080 Ti'ı beslemez.

Son düzenleme:
Mining için aldım direk hiç ona sistem toplamadan kendi PC'me bağladım ya

Haydaa yeni nesilbir 4-5klık bir işlemci işi çözmezmi hocam RAM'ler zaten DDR5.

4-5 klık bir işlemci işini pek çözmez 3080 Ti bayağı güçlü bir kart ayrıca neden DDR5 RAM aldınızki şu an için çok gereksiz ve pahalı.

4-5 klık bir işlemci işini pek çözmez 3080 Ti bayağı güçlü bir kart ayrıca neden DDR5 RAM aldınızki şu an için çok gereksiz ve pahalı.

Almadım normalde bu PC'yi kullanıyordum içinde 1650 vardı şimdi uygun fiyatı 3080 Ti buldum mining için aldım direk kendi PC'me taktım ayrı bir sistem kurmadım bu kart için no yüzden sistem yeni değil yani sadece kart 2-3 aylık kalanı 2016 ya da 2017'de toplamış olmam lazım sistemi tam hatırlamıyorum

Valorantta işlemci önemli, gene iyi değerler alıyorsunuz. V-sync etkinleştirirseniz belki droplar azalabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…