Serhatfield
Hectopat
Arkadaşlar öncelikle herkese güzel günler dilerim. Geçtiğimiz ay sistemimi güncelledim ve RTX 3080 Ti / Intel i9 11900K donanımlarını sistemime ekledim. Ancak kullandığım monitör eski sistemimde kullandığım 27 inçlik 165 Hz IPS Rampage. İnternette biraz araştırma yaptıktan sonra 4K monitör alma kararına vardım ancak kafam çok karıştı. Bütçe olarak en fazla 25.000 - 30.000 TL ancak fiyat performans olarak daha avantajlı bir model varsa az bir şey yukarı çıkabilirim.
Panel olarak OLED düşünüyorum. Dell Alienware 34” qd OLED ve Samsung Odyssey G8 OLED 34” seçeneklerini bulabildim hemen hemen bu fiyat aralığında. Samsung'un fiyatı daha makul ancak birkaç olumsuz yorumla da karşılaştım. 27 inçten daha büyük bir ekran düşünüyorum. Ancak kafam karışık.
Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar, teşekkür ederim.
Panel olarak OLED düşünüyorum. Dell Alienware 34” qd OLED ve Samsung Odyssey G8 OLED 34” seçeneklerini bulabildim hemen hemen bu fiyat aralığında. Samsung'un fiyatı daha makul ancak birkaç olumsuz yorumla da karşılaştım. 27 inçten daha büyük bir ekran düşünüyorum. Ancak kafam karışık.
Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar, teşekkür ederim.