Çözüldü RTX 3080 Ti tam performans testi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KatakiNotFound

Hectopat
Daha fazla  
2. el bir Zotac RTX 3080 Ti aldım ve tam performans verip vermediğini hangi testleri yaparak anlayabilirim. Yapmamı istediğiniz testler var ise yapıp burada paylaşabilirim. Herbirinizinin yorumu benim için önemlidir. Şimdiden teşekkürler.

OCCT ile yapabilirsin watt kısmında tam olarak değer veriyorsa 350W TDP değeri gibi sorun yoktur.

Ya da 3DMARK FIRESTRIKE / FURMARK testi yapacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam ısı konusunda kasam alev ve termal macun bakımları da 3 yıldır yapılmadı o yüzden çok daha fazla düşeceğini umut ediyorum. Fakat forumda 1 kişinin konusuna baktığımda bir kişi alta 150 160FPS çok az 250 300 olması lazım kartında sorun mu var tarzında bir yazı yazmıştı. Sizce FPS önemli mi FurMark testinde.

(Artı olarak birazdan firestrike testide yapacağım. Onu da kontrol eder iseniz çok memnun olurum )

FURMARK Chipset testidir her hangi bir çökme veya kapanma olacak mı diye kontrol ediyoruz, lakin şuan bir çökme ile karşılaşmadık FIRESTRIKE testi yapın hocam görelim sonuçları öyle konuşuruz yine.

Hocam linki bulamadım önüme Steam'den bir oyun çıkıyor. Linki atabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…