Çözüldü RTX 3080 Ti tam performans testi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KatakiNotFound

Hectopat
Daha fazla  
2. el bir Zotac RTX 3080 Ti aldım ve tam performans verip vermediğini hangi testleri yaparak anlayabilirim. Yapmamı istediğiniz testler var ise yapıp burada paylaşabilirim. Herbirinizinin yorumu benim için önemlidir. Şimdiden teşekkürler.

Yok hocam bu 3DMark programında bulunan fırestrıke testi ekran kartı performans testi yani.

3DMark 5 dolarmış hocam şu an kartımda para yok. Başka bir şekilde bu kartın tam performansında doğru şekilde çalışıp çalışmadığını anlayamaz mıyız acaba? Malum 5 dolar 175 TL olmuş.

Üstünde de bu DLC'yi kullanabilmek için uygulamanın kendisinin de olması gerektiği yazıyor. Eğer aktif iseniz 1 saate alıp testleri yapabilirim. Forumlara aktif olarak gir çık yapıyor musunuz?

Para vermeyin hocam, arama kutusuna 3DMARK yazın DEMO olarak indirin içerisinde FIRESTRIKE testi mevcut.

Merhaba hocam, eski bir konu farkındayım ama mesajımı görürseniz yardımcı olabilir misiniz.
3080 Ekran kartım Furmark testinde %65`den fazla güç kullanmıyor ve fps değeri düşük çıkıyor.
FIRESTRIKE testi sonucum aşağıdaki gibi
Benim elimde olan bir seçenek veya yapmam gereken bir ayar var mı bu konuda, yoksa ekran kartı ile ilgili bir sorunum mu var merak ediyorum.
3 dakikalık Furmark testim bu şekilde çıkıyor, hotspot 105 gösteriyor.

Değerlerimin normal olmadığını youtube 3080 ile 2k benchmark yapan biri ile karşılaştırarak farkettim, onunki de aşağıdaki gibi

Winsat Formal sonucum bu, bilmiyorum işinize yarar mı

öncelikle güç olarak 338w çekiyor yani sonuna kadar kullanıyor. sıcaklık da 61 olarak fanlar %100 de olsa çok iyi. fps değeri ztn 3080ti'larda 130 150 arası çıkıyor. yani kartınızda anormal birşey yok. hotspot 105 biraz düşündürüyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…