RTX 3080 Ti ve i7 11700KF sisteme yükseltme önerisi

Savage33

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, DDR5 sistemlerinde gelmesiyle aklımda işlemci, anakart ve RAM yükseltme fikri var. Sizce yükseltilmeli mi yoksa beklenmeli mi? Malum her geçen gün fiyatların artmasından dolayı ne alsanız kardasınız. Bütçem tam belli olmamakla birlikte 25.000-30.000₺ civarı olacak.

Ekran kartı: ASUS TUF RTX 3080 Ti.
İşlemci/Soğutucu: Intel i7 11700KF/Arctic Liquid Freezer 2 360mm.
Anakart: ASUS TUF B560 Plus Wi-Fi
RAM: Kingston 32 GB.
PSU: Corsair RM850X.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sisteminiz çok iyi yükseltmeyin derim.

Sisteminizin değişilecek bir yanı yok ki, mis gibi sistem.

Merhaba hocam, sisteminizi insanların lafına göre değil size yeterli gelmediğinde yükseltin. Benim fikrim şu an için çok güzel o sistem. Yükseltme yapmak istediğinizde yani size yeterli gelmediğinde sistemi satıp yeni bütçeyle sıfırdan güncel soketli bir sistem almak en mantıklısı olur.

Sisteminiz güzel. Yine de parça alacağım diyorsanız ekran kartı ve RAM olabilir.

Hocam sizin sistemde yakıyor.

Sisteminiz güzel. Yine de parça alacağım diyorsanız ekran kartı ve RAM olabilir.
Sistem yeterli geliyor aslında ama bugün biraz 7800x3d ve ddr5 sistemin, benim sisteme olan farkına baktım neredeyse bir ekran kartı yükseltmesi kadar (bazı oyunlarda 50-60 fps) fark verdiğini gördüm. Açıkçası ekran kartımı 5xxx serisi çıkana kadar değiştirmeyi düşünmediğim içinde biraz işlemci değiştirme niyetim var. Benden çıkan parçaları da satabilirsem o da yardımcı olacak.

Böyle bir isteğiniz oluştuysa yeni çıkacak 9800x3D işlemcinin fiyatı güzel bir seviyede olursa değerlendirirsiniz hocam ona uygun anakart ve ram ile. Dediğiniz gibi eldekileri satınca bir kısmı oradan karşılanmış olur.

Hocam sizin sistemde yakıyor.

Teşekkürler hocam size RTX 5090 nasip olsun.

Hocam şimdilik 2060 Super ile takılıyoruz allah herkese en iyisini nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…