EFO Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 568 Çözümler 1 12 Aralık 2022 #1 MSI Ventus 3080 Ti 80 dereceye ulasıyor oyunlarda bu sorun mu sizce?
rıdemistaken Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 343 Çözümler 4 Yer Ankara 12 Aralık 2022 #2 Ventus serisi çok da iyi bir soğutmaya sahip değil diye biliyorum. 80 derece biraz fazla geldi bana. Fan hızları nasıl?
Ventus serisi çok da iyi bir soğutmaya sahip değil diye biliyorum. 80 derece biraz fazla geldi bana. Fan hızları nasıl?
SonicWave Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 192 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #3 EFO dedi: MSI Ventus 3080 Ti 80 dereceye ulasıyor oyunlarda bu sorun mu sizce? Genişletmek için tıkla... 80 derece biraz fazla normal şartlarda 60-70 arası değişir(ASUS ekran kartı kullanıyorum o yüzden bu değerleri verdim) ama 80 fazla tabii eğer oyunları 2K veya en yüksek ayarlarda oynuyorsanız yük altında olduğu için normal karşılanabilir.
EFO dedi: MSI Ventus 3080 Ti 80 dereceye ulasıyor oyunlarda bu sorun mu sizce? Genişletmek için tıkla... 80 derece biraz fazla normal şartlarda 60-70 arası değişir(ASUS ekran kartı kullanıyorum o yüzden bu değerleri verdim) ama 80 fazla tabii eğer oyunları 2K veya en yüksek ayarlarda oynuyorsanız yük altında olduğu için normal karşılanabilir.
B Berk Sayar Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 231 12 Aralık 2022 #4 EFO dedi: MSI Ventus 3080 Ti 80 dereceye ulasıyor oyunlarda bu sorun mu sizce? Genişletmek için tıkla... Gayet normal bir sıcaklık Ultra ayarda oyun oynuyorsanız. Kasanızın fan sayısı veya havalandırmasında eksiklik var.
EFO dedi: MSI Ventus 3080 Ti 80 dereceye ulasıyor oyunlarda bu sorun mu sizce? Genişletmek için tıkla... Gayet normal bir sıcaklık Ultra ayarda oyun oynuyorsanız. Kasanızın fan sayısı veya havalandırmasında eksiklik var.
M Mehmetgs Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.069 Çözümler 13 12 Aralık 2022 #5 EFO dedi: MSI Ventus 3080 Ti 80 dereceye ulasıyor oyunlarda bu sorun mu sizce? Genişletmek için tıkla... Kasanıza egzoz fanı ekleyin 3 fanli bende 3070 ventus kullanıyorum soguk havalarda 60 65 sicak havalarda 69 bu serilerde ventus sogutma başarılı
EFO dedi: MSI Ventus 3080 Ti 80 dereceye ulasıyor oyunlarda bu sorun mu sizce? Genişletmek için tıkla... Kasanıza egzoz fanı ekleyin 3 fanli bende 3070 ventus kullanıyorum soguk havalarda 60 65 sicak havalarda 69 bu serilerde ventus sogutma başarılı
EFO Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 568 Çözümler 1 13 Aralık 2022 #6 Berk Sayar dedi: Gayet normal bir sıcaklık Ultra ayarda oyun oynuyorsanız. Kasanızın fan sayısı veya havalandırmasında eksiklik var. Genişletmek için tıkla... Kasayı tamamen acık kullanıyorum bunun etkisi var mıdır? Pek iyi bir kasaya sahip değilim havalandırma konusunda.
Berk Sayar dedi: Gayet normal bir sıcaklık Ultra ayarda oyun oynuyorsanız. Kasanızın fan sayısı veya havalandırmasında eksiklik var. Genişletmek için tıkla... Kasayı tamamen acık kullanıyorum bunun etkisi var mıdır? Pek iyi bir kasaya sahip değilim havalandırma konusunda.
B Berk Sayar Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 231 13 Aralık 2022 #7 EFO dedi: Kasayı tamamen acık kullanıyorum bunun etkisi var mıdır? Pek iyi bir kasaya sahip değilim havalandırma konusunda. Genişletmek için tıkla... Evet kasayı açık kullandığınız için olma ihtimali yüksek. Ben ekran kartı sıcaklıklarının kasadan kasaya 5 6 derece oynadığını biliyorum.
EFO dedi: Kasayı tamamen acık kullanıyorum bunun etkisi var mıdır? Pek iyi bir kasaya sahip değilim havalandırma konusunda. Genişletmek için tıkla... Evet kasayı açık kullandığınız için olma ihtimali yüksek. Ben ekran kartı sıcaklıklarının kasadan kasaya 5 6 derece oynadığını biliyorum.