İkisi de indirimde olan güçlü ekran kartları, mimar olduğum için render amaçlı kullanacağım o yüzden bana AMD ekran kartları önerisi yapmayın lütfen. Sizce hangisini almam daha mantıklı?
Asus GeForce RTX 3080 TUF Gaming V2 O10G 10GB GDDR6X 320 Bit LHR Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
ROG Strix GeForce RTX™ 3070 Ti, NVIDIA’nın yeni etkileyici Ampere yongalarından yararlanmak için baştan aşağı radikal bir tasarıma sahip. Yeni nesil oyun performansı bu ekran kartlarıyla geliyor.
RTX 3080 daha güçlü olduğu için tabii ki de 3080 almanız daha mantıklı. Model farkına o kadar takılmayın. Asus TUF 3000 seri kartlar gayet iyi ve ROG'u aratmıyorlar bile.
RTX 3080 daha güçlü olduğu için tabii ki de 3080 almanız daha mantıklı. Model farkına o kadar takılmayın. Asus TUF 3000 seri kartlar gayet iyi ve ROG'u aratmıyorlar bile.
Nvidia şart değilse 6900XT'de tercih edebilirsin. AMD Düşünmüyorum dersen kesinlikle RTX 3080 TUF ama acele etsen iyi olur kritik stok diyor. Soğutma ve sessizlik olarak efsane bir kart. Sırf ROG Strix diye daha güçsüz olan 3070Ti alınmaz.
Nvidia şart değilse 6900XT'de tercih edebilirsin. AMD Düşünmüyorum dersen kesinlikle RTX 3080 TUF ama acele etsen iyi olur kritik stok diyor. Soğutma ve sessizlik olarak efsane bir kart. Sırf ROG Strix diye daha güçsüz olan 3070Ti alınmaz.