RTX 3080 ve i7 10700K sistem nasıldır?

IBerdush

Hectopat
Öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum. Yeni bir sistem toplamaya karar verdim sistem parçalarımı kendimce şöyle belirledim, sizce nasıl ve bunu daha iyi hale getirebilir miyim?

Ekran kartı: RTX 3080 (EVGA FTW3-ASUS ROG OC-MSI Gaming X Trio) bu üçünden birini düşünüyorum.
İşlemci: Intel Core i7 10700K ( Ryzen 5800X olabilir. )
Anakart: MSI MPG Z490 GAMING Edge Wi-Fi.
RAM: G.Skill Trident Z Neo 2x16 3600MHz CL-16.
SSD: Samsung 1TB 970 Evo NVMe m.2.
PSU: Corsair 850W 80+Gold tam modüler güç kaynağı.
Sıvı soğutma: MSI mAh corelıquıd 240RH.

Kasa konusunda tam kararımı vermedim. Monitör olarak ASUS ROG PG258Q 240Hz 1080P monitör kullanıyorum şimdilik. Daha sonra 2K +144Hz monitör geçmeyi düşünüyorum. Daha iyi parçalar kullanabilir miyim? Veya Ryzen 5000 serisini beklemeli miyim? Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet yüksek seviye bir bilgisayar ileri zamanlara bakıldığında uzun bir süre performans sıkıntısı çekmezsiniz hatta daha da parça yükseltilmesini fiyatlardan dolayı da gerekli bulmuyorum.

Gayet yüksek seviye bir bilgisayar ileri zamanlara bakıldığında uzun bir süre performans sıkıntısı çekmezsiniz hatta daha da parça yükseltilmesini fiyatlardan dolayı da gerekli bulmuyorum.
Teşekkür ederim hocam kafama takılan RAM olarak 3200mhz CL-15 Kit mi tercih etsem daha iyi olur yoksa 3600mhz CL-16 mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı