Şimdi darboğaz nedir ona değinelim: İşlemciler arka planda matematik işlemi yapar ama ekran kartı onun hızına yetişemezse o sırada FPS kaybı veya diğer bir deyişle darboğaz olur sende ise darboğaz yok dencek kadar az mesela örnek vereyim CPU %90 ama GPU %55 burada bir darboğaz olur ama sende bu sayılar en fazla CPU ara sıra %80 GPU ise en fazla %75 falan oluyor kısacası sende darboğaz var ama çok çok az bazen de hiç olmuyor sonuçlar ve sıcaklık gayet iyi.
Kayda değer bir olumsuzluk yok o halde sistemiz en zorlayan oyun Warzone bunda bu değerleri veriyor ise diğer oyunları rahat oynatır.
Herhangi bir donma kasma yok gayet akıcı 2K da Warzone oynayabiliyorum.
Darboğaz konusu sisteme zarar verir mi
Şu anki durumda düzeltmem gereken bir şey var mı
Yoksa bu şekil kullanmaya devam edebilir miyim?
Kayda değer bir olumsuzluk yok o halde sistemiz en zorlayan oyun Warzone bunda bu değerleri veriyor ise diğer oyunları rahat oynatır.
Herhangi bir donma kasma yok gayet akıcı 2K da Warzone oynayabiliyorum.
Darboğaz konusu sisteme zarar verir mi?
Şu anki durumda düzeltmem gereken bir şey var mı?
Yoksa bu şekil kullanmaya devam edebilir miyim?
Şu anlık gözle görülür problem yok profilinizde sistem bilgisini göremedim harfiyen buraya yazmak gibi veya bir imza oluşturursanız size detaylı bir şekilde yardım etmek isterim.
Şu anlık gözle görülür problem yok profilinizde sistem bilgisini göremedim harfiyen buraya yazmak gibi veya bir imza oluşturursanız size detaylı bir şekilde yardım etmek isterim.
Hocam OC yaptım 90 derece üstüne çıktı sıcaklık düşüremiyorum ne güzel düşmüştü 90 görmüyordum desem yeriydi
Geri çektim OC
Bende hava akışı böyle
Ve
Şu anki değerler normal mi bakar mısınız
Hocam OC yaptım 90 derece üstüne çıktı sıcaklık düşüremiyorum ne güzel düşmüştü 90 görmüyordum desem yeriydi.
Geri çektim OC.
Bende hava akışı böyle.
Ve.
Şu anki değerler normal mi bakar mısınız?
İyi mi?
Hocam farkındaysanız sıcaklık 95'lere dayandı yine yer yer 98 bile oluyor.
Bunda sorun yok mu normal mi
Şu an her şey stabil şekilde çalışıyor mu diyorsunuz.
Darboğaz yok.
Sıcaklık normal.
Değerler olması gerektiği gibi mi
İyi mi?
Hocam farkındaysanız sıcaklık 95'lere dayandı yine yer yer 98 bile oluyor.
Bunda sorun yok mu normal mi
Şu an her şey stabil şekilde çalışıyor mu diyorsunuz.
Darboğaz yok.
Sıcaklık normal.
Değerler olması gerektiği gibi mi