TDP güç tüketimi değildir ısı tasarım enerjisi demektir. Soğutucu alirken size fikir sunar mesela bu işlemciyi sogutmak için en az 105 Watt TDP'li bir sogutucu kullanmalisiniz anlamına gelir.
TDP güç tüketimi değildir ısı tasarım enerjisi demektir. Soğutucu alirken size fikir sunar mesela bu işlemciyi sogutmak için en az 105 Watt TDP'li bir sogutucu kullanmalisiniz anlamına gelir.
Bu da işlemcinin çoklu çekirdekte çektiği güç.
Knk çok sağ ol da ben amd alamıyorum ya takıntı gibi bir şey eğer ısrar edersen bakıyım tabii de inteli yok mu aynı parçaların ve akakçe güvenilir mesela bu ekran kartı sıfır mı 2.el mi
E o zaman yetmeyecek değil mi Thor sisteme ya da bozulacak eğer sistem 1000 Watt istiyorsa ya ben tam anlamadım şimdi bu PSU 1200 Watt güç verirse bozulacak ya da arızalanacak öyle mi?
Zen 3 desteği yok iki anakartta da sanki bence baska anakart öner. Ben cok iyi anlamıyorum yeni nesilden ama zen 3 desteklese iyi olabilir diye biliyorum.
Zen 3 desteği yok iki anakartta da sanki bence baska anakart öner. Ben cok iyi anlamıyorum yeni nesilden ama zen 3 desteklese iyi olabilir diye biliyorum.