E o zaman yetmeyecek değil mi Thor sisteme ya da bozulacak eğer sistem 1000 Watt istiyorsa ya ben tam anlamadım şimdi bu PSU 1200 Watt güç verirse bozulacak ya da arızalanacak öyle mi?
PCIe 4.0, Aura Sync RGB aydınlatma, 2.5 Gbps ve Intel Gigabit LAN, Wi-Fi 6 (802.11ax), çift M.2 ısı bloğu, SATA 6Gb/s ve USB 3.2 Gen 2’li AMD X570 ATX oyuncu anakartı
Kendimde kullanıyordum. Çipsetine soputma bloğu tam olarak temas etmediği için çok ısınıyor. Bazı ekran kartlarını takarken orası sorun yaşatıyor. Kaynak bulunca atacağım.
Eminsim değil mi bak.
Tek eksik parçalar soğutucu ve anakart anakart başka ne var alınabilecek.
Anakart için hem Bluetooth'lu hem Wi-Fi'li olması lazım ona göre bir anakart önerebilir misiniz?
Eminim bro sana hesaplamasini da yazdım bu arada fazla Watt'in zarari olmaz 2000-3000'in bile zararı olmaz korktugun bu sanırım. Sistem ihtiyacı kadarını kullanir. Sana fazladan fatura da gelmez. O yüzden 1200 al arkana yaslan bir de sertifikalı güzel bir PSU olsun 3080-3090 emanet etceksin sonuçta.
Eminim bro sana hesaplamasini da yazdım bu arada fazla Watt'in zarari olmaz 2000-3000'in bile zararı olmaz korktugun bu sanırım. Sistem ihtiyacı kadarını kullanir. Sana fazladan fatura da gelmez. O yüzden 1200 al arkana yaslan bir de sertifikalı güzel bir PSU olsun 3080-3090 emanet etceksin sonuçta.
PCIe 4.0, Aura Sync RGB aydınlatma, 2.5 Gbps ve Intel Gigabit LAN, Wi-Fi 6 (802.11ax), çift M.2 ısı bloğu, SATA 6Gb/s ve USB 3.2 Gen 2’li AMD X570 ATX oyuncu anakartı
rog.asus.com
Bluetooth ve Wi-Fi desteği var.
Ne sorunu hocam? Ben duymadım ama açar mısın biraz?