RTX 3080 ve R9 5900X için sistem önerisi

Tramvay cücesi

Hectopat
Ben öncelikle söyleyeyim, anakarttan PSU'dan falan anlamam ama PC toplamaya niyetlendim ve sizin sayenizde bir karara vardım. Fakat PSU, RAM ve anakarttan anlamadığım için tercih yapamıyorum. Öncelikli olarak içine her şey sığabilecek güzel bir kasa, anakart, RAM ve PSU önerir misiniz? Ve lütfen bütçeyi çok aşmasın. QP sitesinde kampanya var aslında, anlamadığım için oradan anakartı seçemedim 😭 Ve eklemeyi unutmuşum soğutucu da önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe olarak kasa.

Ben monitör dahil SSD HDD'li flaan 18 19 bin e flaan toplamak istiyoeum zaten ekran karti 9000 TL monitör de 2.5K desek 11.5 bin TL yapıyor islemcide 5700 desek kalan parayada anakart PSU kasa SSD HDD falan alacağım ama güzel ürünlerde almak istiyorum çünkü 4 5 sene rahat götürmesi gerek.

1608149192794.png

Toplam 21.053 TL tutuyor, 5900X + 3080 olmuyor maalesef.

Eki Görüntüle 784570

Toplam 21.053 TL tutuyor, 5900X + 3080 olmuyor maalesef.

Yok aga sistem. Guzel fakat istediğim markalar pek degil açıkçası ben monitör ü ASUS RAM IDE XPG Gammix D50 almayı düşünüyor dum ama tabii bir sormak gerek tabii ki sadexe SSD almayacağım bir de tek SSD'yi 500.GB yafa 480 GB 1 TB'da HDD alacağım bir de bir şey deceğim yanlış biliyorsam kusura bakmayın SSD bilgisayarı hizlandiriyor HDD depolama alanı diye biliyorum bana da en çok depolama alani lazim olacak genede teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı