RTX 3080 veya 3060Ti nereden bulunur?

Toro

Centipat
Merhabalar, RTX 3080 veya 3060Ti almak istiyorum ancak bulamıyorum. Stok durumu ile ilgili bilgisi olan veya alternatif olarak ne önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, RTX 3080 veya 3060Ti almak istiyorum ancak bulamıyorum. Stok durumu ile ilgili bilgisi olan veya alternatif olarak ne önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Beklemek !!!

Stoklar en az 2 3 ay böyle. Alternatif AMD RX6000 serisi var ama onlarda da stok aynı.

Beklemeyi öneririm. PC'siz kalmamak için ikinci el ucuz bir GPU ile idare edip 3080 almak daha mantıklı 6800 XT beklemekten.
Elimde RTX 2060 var ancak şu an için satmak istemiyorum. Piyasa fiyatları çok garip.

Param var ama ürün yok. Elim kolum bağlı bekliyorum.

Ben takibi bıraktım ama arada yine 6500 civarına 3070 geliyor belki denk getirirsiniz

Bende de durum aynı işlemci sipariş vericem sonra GPU kaldı bir tek.

Merhabalar, RTX 3080 veya 3060 Ti almak istiyorum ancak bulamıyorum. Stok durumu ile ilgili bilgisi olan veya alternatif olarak ne önerebilirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

NVIDIA fabrikasında arkadaşım çalışıyor onlarda bile GPU kalmamış, gerisini sen düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…