RTX 3080 vs RTX 3080 Ti

YılmazSesi

Hectopat
İyi sosyaller. Bulunduğum yerde temiz iki tane ekran kartı buldum. Birisi PNY XLR8 RTX 3080 Ti diğeri ise Zotac AMP holo 3080. Aralarında 3000 TL fark var. Kartlar oldukça temiz. 3080 Ti için 3000 TL fark değer mi? PNY markası nasıldır? İkisi arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Rica ediyorum AMD bilmem ne al bundan daha iyi yazmayın bir kere dilim yandı artık asla AMD almam.

AMD de ne gibi sorun çıktı merak ettim bende de RX6600 var 4060 serisine geçmeyi düşünüyorum.

3080 Ti değer. Hem daha iyi performans hem de 2 GB fazla VRAM.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD de ne gibi sorun çıktı merak ettim bende de RX6600 var 4060 serisine geçmeyi düşünüyorum.

Sürücü çökmeleri, render, modelleme ve video tasarım programlarında yeterli destek olmayışı, video ve yayın araçlarında sürekli donmalar ayrıca videoların donarak kaydedilmesi. Teknolojilerinin rakibine karşı yetersiz kalması. AMD'nin saf işlem gücünü severim hala çoğu kartı iş yapar ancak artık benim ilgimi çekmiyor. Ne kadar iyi olursa olsun almayacağım.

Yazdığınız çoğu problem bende de var, yaklaşık 1 aydır Radeon uygulamasının düzgün çalışmamasından dolayı PC'yi adamakıllı kullanamıyorum.

3000 TL farka fazlasıyla değer, temizlik olarak fark yoksa. Testlerini isteyin ikisinin de.
Henüz kendim test etmeden iki taraftanda önden test videosu istedim. Zotac 3080 Furmark tam yükte 70-75 derece arasında iken PNY 3080 Ti 80 derecelerde seyretti. Şimdilik sadece bunlar var elimde. Ama gidip kendimde test edeceğim.

Yazdığınız çoğu problem bende de var, yaklaşık 1 aydır Radeon uygulamasının düzgün çalışmamasından dolayı PC'yi adamakıllı kullanamıyorum.

Size sabırlar diliyorum. Ben artık katlanamıyorum. Ve bir daha almamak üzere bu defteri kapatacağım

Sıkıntı çıkaracak bir değer yok bence ikisinde de. Kendiniz de test edin bir sıkıntı çıkmazsa 3080 ti tercih edebilirsiniz. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…