RTX 3080 ya da RTX 3080 Ti alınır mı?

3080 Ti Ventus kullanıyorum memnunum. Forumda inceleme konum var testlerle.

Ben geçen cuma Newegg'te 3070 Gaming Z Trio ve MSI spatium M480 1TB beraber 15.124 TL'ye aldım kargo ve vergiler dahil.

Eki Görüntüle 1259012

Ve bir de 3080 ve 3080 Ti de LHR var mining yapma şansınız hiç yok.
son çıkan kartların hepsinde var diye biliyorum. Sadece hız düşüyor diye okudum. 90 la giderken 70 gidiyor gibi, oranlarda tam emin değilim bilen arkadaş düzeltebilir beni.

Hepsinde LHR yok dediğin kartlar hangisi?

3070 civarı kartlardan bahsediyorum. 3080'lerin çoğunda var. Olmasına rağmen 70mh kazım yapıyor.(evet hepsi LHR çıktı help)hepsinin kapağında yazmıyor illaki LHR olmayan model vardır. Ancak iletşime geçip sorulmalı.

Ventus'a hep uzak durdum, incelemenizi okuyacağım. Mining tecrübeniz oldu mu?

+200 Çekirdek +1300 Hafıza olacak şekilde hız aşırtma uyguladım stabil bir şekilde çalışıyor kart. Elbette her kartın limitleri farklıdır ancak hız aşırtmayla üst seviye modellerden daha yüksek hızlara ulaştığımdan ekstra para ödemeyi mantıksız buluyorum. RGB benim için önemli değil.

Mining yapmıyorum ancak ilk aldığımda test amaçlı bir deneme yaptım. Çekirdek hızı sabit 1500 Hafıza +1300 iken 80-85 arası Mh/s veriyor kart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…