RTX 3080 Z Trio Furmark test sonuçları nasıl?

Sluscer

Decapat
Daha fazla  
Değerli dostlar, bana yardımcı olur musunuz? Sahibinden 2. el ekran kartı alacağım. FurMark testlerinde gördüğüm genellikle 3080'lerin 140-150 civarı FPS verdiğidir. Bu, atacağım kişinin de FPS değerleri FurMark sürümüne göre mi değişmiş, anlamadım. 200 FPS verebilir mi? Diğer sıcaklık değerleri de nasıl, bana yardımcı olur musunuz? Alınır mı? Sanırsam o FPS farkı ekranın kalitesiyle ilgili olabilir.

Bu arada bu Z Trio modeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen FPS'i boş ver, sıcaklık değerlerine odaklan. Aynı karta sahibim, bu kart için normal kabul edilebilecek değerler, GPU 70-80 arası bellekler 85-95 arası hot spotta 90-100 arası. Verdiğim rakamların altında değerler iyidir üstünde kötüdür bakıma ihtiyacı vardır. Bu test 5 dakikalık değil en az 15-20 dakika yapılmalıdır ki doğru sonuçları alabilesin.

Az çok sabitleniyor hocam zaten diğer ilanlarda da 5 dk yaptıkları için olmayanlardan aynı dakikadaki performansına baktım fan hızı ortalama yüzde 71 civarında sanırsam nasıl sizce çok ses yapar mı gerçi furmarkdaki kadar zorlamaz oyunlarda fanları sanırsam değil mi

Benim amacım ucuz fiyata 4070 performansında ekran kartı bulmaktı Onuda bulmuş oldum ki sanırım bu benim ddr4 serüvenindeki son kartım olur artık ileriki kartım olarak hedefim 4080 modelleri gibi duruyor onun içinde işlemci anakart ram monitör vs falan tamamen değiştirmem gerekecek

Fanlar 65 üzerinde sesli çalışıyor. Fotoda değerleri net göremedim. Sistem yükseltmesi yaparken 4080 ya da 5080 için her şeyi değiştirmene gerek yok. 4K monitöre geçtin mi olay bitti, 6080'e kadar yolun var. DDR4 ten DDR5'e geçmek için henüz iyi bir sebep yok, en azından oyunlar için. 4K çözünürlükte 5700X ile bütün kartları esleyebilirsin mesela. 32GB RAM de olacak tamamdır.

Hocam son attığım konuya bakar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…