Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
RTX 3080 gibi high-end bir 3000 serisi kart kullanıyorsanız bu seriyi pas geçin derim. Eyvallah 4000 serisi güçlü ama o RTX 3080'in değerini ikinci elde öldürürler.
İşiniz render vb. değilse yaramaz bu yükseltme. En iyi ihtimalle 10K'ya satsan dahi üzerine bundan bile fazla para koyacaksın.
O monütörde geçme ihtiyacı duymazdım. Gelir anlamında sıkıntın yoksa 2-3 sene sonra yeni çıkacak ekran kartlarına yönelmen daha iyi olabilir hemde DLSS 3.0 destekli oyunlarda çoğalır ve monütörü de 4k gibi rakamlara çıkartırsın falan yeme de yanında yat tabi sadece şuanda alabilecek durumun varsa 4070Tİ' ya yapışmak mantıklı gibi ilerisi için.
Hmm bu kötü oldu işte 3090 Ti ile aynıymış hiç bakmamıştım testlere. PC'yi sadece oyun için kullanıyorum DLSS açmıyorum kalite modunda bile kalite bariz düşüyor. Yalnız 3080 ile RDR 2'de 2K Full Ultra ayarda FPS 45-50'ye kadar düşüyor ve bu rahatsız ediyor açıkçası. Biraz da bu yüzden düşünüyordum aslında 4070 Ti'yi.