Yeter diyenler neyin kafasını yaşıyor. Min TDP değeri 320W, zorlandığı kısımlarda 400W'ı görür, diğer bileşenler 200-300W güç tüketir desek mavi ekran yersin ve PC'in kapanır. Minimum 650W ya da 750W 80 Plus Bronze'ya da Gold almanı tavsiye ederim.
Anlamıyorsun. Sana direkt arkadaşın alacağı modelin FurMark testini gösteriyorum, sen farklı modellere bak diyorsun, farklı modele niye bakayım kart Red Devil.
Anlamıyorsun. Sana direkt arkadaşın alacağı modelin FurMark testini gösteriyorum, sen farklı modellere bak diyorsun, farklı modele niye bakayım kart Red Devil.
Ben de diyorum ki, sadece tek bir kaynağa bakmak yerine farklı farklı kaynaklara bakmanız daha iyi olur, göstediğiniz kaynak 6800XT referans modelinin Furmak'da 316 watt olduğunu söylüyor yani farklı model gösterseydim bile onunla çakışırdı, şu an olduğunuz forumda bile Red Devil 6800XT FurMark testleri var ve genel olarak bu sonuç onlara kıyasla normal. Yani kısaca arkadaşa o 6800XT testinde bir anormalliğin olmadığını belirtmek istedim.
Ben de diyorum ki, sadece tek bir kaynağa bakmak yerine farklı farklı kaynaklara bakmanız daha iyi olur. Şu an olduğunuz forumda bile Red Devil 6800XT FurMark testleri var ve genel olarak bu sonuç onlara kıyasla normal.
Hocam bu sevimli tartışmanızı bölmek istemem ama çözünürlük buna etken mi? 1080p de olması yani. 2K olduğu zaman daha mi çok güç çeker. 1080p ile yapıldı o FurMark.