RTX 3080'nin üstüne takasta ne kadar fark verilmeli?

3070 9 aşağısına zor düşüyor hocam.

İnternette aynı kartın 9500'e ilanı var sanırım, satsa kendisi 9000'e satar, üstüne ortalama 3K kesin koyar zaten bir de satmakla uğraşacak falan.

Hocam sanki gökten vahiyle para iniyorda bana öyle bir yazmışsınız öğrenci adamım hem oku hem çalış benim için normal paralar değil sizden tavsiyeler o yüzden istedim

Hocam 500TL için falan satmakla uğraşırım diyorsan bilemem, sadece 3000TL abartı bir fark değil bazı satıcılar çok abartıyor da modeli yazsan daha iyi olur.

İnternette aynı kartın 9500'e ilanı var sanırım, satsa kendisi 9000'e satar, üstüne ortalama 3K kesin koyar zaten bir de satmakla uğraşacak falan.

Hocam 500TL için falan satmakla uğraşırım diyorsan bilemem, sadece 3000TL abartı bir fark değil bazı satıcılar çok abartıyor da modeli yazsan daha iyi olur.
Hocam ilanı var tabiki, ama bazıları miningli oluyor. Ben 9k'ya aldım mesela, en ucuz ilan oydu ve 1 ay mining yapılmış. Satıcı arkadaş ile baya ortak yönümüz çıktı sektörler aynı filandı ondan bana baya dürüsttü. En iyi kombinasyonla 9k'ya anca aldım kartı. 3k zaten iyi takas için, satmak için uğraşmasın tabi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı