RTX 3080ti Overclock yapmalı mıyım?

Hocam monitörünüz nedir?

ASUS ROG Swift PG259QNR 360 1080p hocam.

Şimdi içinizi rahatlatacağım rahat olun. Öncelikle 1080p monitöre sahip olduğunuz için monitörün kendi çözünürlüğü dışında hangi çözünürlüğe alırsanız alın zaten 60Hz geçemeyecek. Örneğin benim de 1080p monitörüm var ve 1080p üstü hangi çözünürlüğe alıysam alayım en fazla 60Hz alıyorum.

Bakın bu şekilde. Sizin gördüğünüz arkadaşlar zaten 4K 120Hz monitöre sahip olan arkadaşlar. Yani sizin ekran kartınızın hiçbir sorunu yok. Her türlü monitörün çözünürlüğünden yüksek bir çözünürlüğe sistemi alırsanız 60Hz geçemez zaten.

Hocam ben Valorant'da çok haraketli FPS'ler alıyorum, bazen 190-265 aralarında alıyorum. Sizce iyi mi?

Hocam ben Valorant'ta çok hareketli FPS'ler alıyorum, bazen 190-265 aralarında alıyorum. Sizce iyi mi?

Normal hocam ben sadece size rehber olsun diye örnek alıp attım. Ekran kartınızda sorun yok yani 1080p üstü bütün çözünürlüklerde 60 üstü alamazsınız zaten demeye çalışıyorum.

Monitörü 60 değil 360Hz

Monitörü 60 değil 360Hz

Sen anlamıyorsun dostum sanırım monitörün kendi çözünürlüğü dışında bir çözünürlüğe alırsa 60Hz'ye düşer diyorum. Kendi monitörümden örnekte attım açıp bak 1920x1080 üstü bütün çözünürlükler 60Hz olacaktır. Kendin anlamıyorsun adamın aklını karıştıracaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…