23 Eylül 2020 Mesaj: 23 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Eylül 2020 #2 Haberimiz var geç kaldın.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #3 FurkanBos dedi: Haberimiz var geç kaldın. Genişletmek için tıkla... Herkesin senin gibi haberi olmayabilir. Ayrıca konu büyük ihtimalle bilenler için değil de bilmeyenler için açılmış. Bildiğine göre burada işin yok.
FurkanBos dedi: Haberimiz var geç kaldın. Genişletmek için tıkla... Herkesin senin gibi haberi olmayabilir. Ayrıca konu büyük ihtimalle bilenler için değil de bilmeyenler için açılmış. Bildiğine göre burada işin yok.
Bwerken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 3 23 Eylül 2020 #4 3090 için bir böbreğimi versem 8K televizyon için böbreğimin yeniden filizlenmesi de 5 yıl sürse. 1 yılda iyileşme ve kurulma süreci desek. 6 yıl sonra güzel bir deneyim yaşayabilirim sanırım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2020
3090 için bir böbreğimi versem 8K televizyon için böbreğimin yeniden filizlenmesi de 5 yıl sürse. 1 yılda iyileşme ve kurulma süreci desek. 6 yıl sonra güzel bir deneyim yaşayabilirim sanırım.
F FurkanBos Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.246 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Eylül 2020 #5 f3turan dedi: Herkesin senin gibi haberi olmayabilir. Ayrıca konu büyük ihtimalle bilenler için değil de bilmeyenler için açılmış. Bildiğine göre burada işin yok. Genişletmek için tıkla... Eh ben gidiyorum o zaman.
f3turan dedi: Herkesin senin gibi haberi olmayabilir. Ayrıca konu büyük ihtimalle bilenler için değil de bilmeyenler için açılmış. Bildiğine göre burada işin yok. Genişletmek için tıkla... Eh ben gidiyorum o zaman.
Xeon işlemci Decipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 2 23 Eylül 2020 #6 Sizce kaç yıl içinde 1080P oyunculuğa evrilir bu kart.
A agalarsöztnüre Hectopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 831 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #7 f3turan dedi: Herkesin senin gibi haberi olmayabilir. Ayrıca konu büyük ihtimalle bilenler için değil de bilmeyenler için açılmış. Bildiğine göre burada işin yok. Genişletmek için tıkla... Sakin agresif reis.
f3turan dedi: Herkesin senin gibi haberi olmayabilir. Ayrıca konu büyük ihtimalle bilenler için değil de bilmeyenler için açılmış. Bildiğine göre burada işin yok. Genişletmek için tıkla... Sakin agresif reis.
Tipitip Hectopat Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 818 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #8 @Bwerken 6 yıl onu beklemek yerine direkt 6 yıl bekleyip ucuza 3090 alabilirsiniz ama artık o zaman hangi çözünürlükleri görürüz onu bilemem.
@Bwerken 6 yıl onu beklemek yerine direkt 6 yıl bekleyip ucuza 3090 alabilirsiniz ama artık o zaman hangi çözünürlükleri görürüz onu bilemem.
KS KS Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 23 Eylül 2020 #9 FurkanBos dedi: Haberimiz var geç kaldın. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın haberi varsa konu silinebilir.
FurkanBos dedi: Haberimiz var geç kaldın. Genişletmek için tıkla... Bu arkadaşın haberi varsa konu silinebilir.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #10 agalarsöztnüre dedi: Sakin agresif reis. Genişletmek için tıkla... Sakinim zaten. Kötü bir şey söyledim de ben mi bilmiyorum?
agalarsöztnüre dedi: Sakin agresif reis. Genişletmek için tıkla... Sakinim zaten. Kötü bir şey söyledim de ben mi bilmiyorum?