RTX 3090 Alan Wake 2 düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11

Huck2434

Decapat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
Msi Suprim X Rtx 3090
Merhaba Ray Tracing açında oyun 30 FPS'lere düşüyor kapatınca DLSS kaliteyle birlikte oyun 80-90 FPS'lere cıkıyor Ultra ayarlarda sizce kart mı yetrmiyor optimizasyon kaynaklı mı?

Merhaba Ray Tracing açında oyun 30 FPS'lere düşüyor kapatınca DLSS kaliteyle birlikte oyun 80-90 FPS'lere cıkıyor Ultra ayarlarda sizce kart mı yetrmiyor optimizasyon kaynaklı mı?
RT açarsanız normal. Diğer türlüde normal çünkü optimizasyonu berbat oyunun.

2K da oynuyorum monitör öyle olunca güncelleme geldi daha açamadım etkisi olur umarım normal diyorsunuz baktım adamlar RTX 4090LARLada berbat FPS'ler alıyor biz herhalde bundan sonra Ray Tracing'li bir oyun oynayamayacağız herhalde.

Adamlar düzgün oyun yapmıyor ki artık. HL2 o zmananın kötü bilgisyarlarında bile güzelce çalışıyordu. Şimdi AW nerede dandik PC nerede.

Son düzenleme:
Adamlar düzgün oyun yapmıyor ki artık. HL2 o zmananın kötü bilgisyarlarında bile güzelce çalışıyordu. Şimdi aw nerede dandik PC nerede.
Biz oyunları aldıkça devam edecekler. Geçen gün Cities2'nin yapımcısı Colossal Order pişkin pişkin "60FPS'i ne yapacaksınız?" demiş. Müsait yerlerine yerleşti- Bir şey diyecektim de neyse.

Biz oyunları aldıkça devam edecekler. Geçen gün Cities2'nin yapımcısı Colossal Order pişkin pişkin "60FPS'i ne yapacaksınız?" demiş. Bir şey diyecektim de neyse.
3070 ile CS2 (cities) oynamak. Yahu az özen dimi.

Son düzenleme:
Oyun zaten yüksek sistem istiyor hocam değerleriniz normal.
Artık bu tip yorumlara katlanamıyorum ne olur yapmayın yahu. Adamlar oyunu optimize edememiş demek yerine, "Msi Suprim X Rtx 3090" ekran kartı için düşük sistem nasıl dersiniz anlam veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…