Merhaba Ray Tracing açında oyun 30 FPS'lere düşüyor kapatınca DLSS kaliteyle birlikte oyun 80-90 FPS'lere cıkıyor Ultra ayarlarda sizce kart mı yetrmiyor optimizasyon kaynaklı mı?
Merhaba Ray Tracing açında oyun 30 FPS'lere düşüyor kapatınca DLSS kaliteyle birlikte oyun 80-90 FPS'lere cıkıyor Ultra ayarlarda sizce kart mı yetrmiyor optimizasyon kaynaklı mı?
2K da oynuyorum monitör öyle olunca güncelleme geldi daha açamadım etkisi olur umarım normal diyorsunuz baktım adamlar RTX 4090LARLada berbat FPS'ler alıyor biz herhalde bundan sonra Ray Tracing'li bir oyun oynayamayacağız herhalde.
2K da oynuyorum monitör öyle olunca güncelleme geldi daha açamadım etkisi olur umarım normal diyorsunuz baktım adamlar RTX 4090LARLada berbat FPS'ler alıyor biz herhalde bundan sonra Ray Tracing'li bir oyun oynayamayacağız herhalde.
Biz oyunları aldıkça devam edecekler. Geçen gün Cities2'nin yapımcısı Colossal Order pişkin pişkin "60FPS'i ne yapacaksınız?" demiş. Müsait yerlerine yerleşti- Bir şey diyecektim de neyse.
Biz oyunları aldıkça devam edecekler. Geçen gün Cities2'nin yapımcısı Colossal Order pişkin pişkin "60FPS'i ne yapacaksınız?" demiş. Bir şey diyecektim de neyse.
Artık bu tip yorumlara katlanamıyorum ne olur yapmayın yahu. Adamlar oyunu optimize edememiş demek yerine, "Msi Suprim X Rtx 3090" ekran kartı için düşük sistem nasıl dersiniz anlam veremiyorum.