emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.427 Makaleler 3 Çözümler 58 20 Haziran 2021 #31 Wlyns dedi: Siz beğenmediğiniz için almayacak mı? Genişletmek için tıkla... Aynen dostum ben beğenmedim diye almayacak. 5900X varken 11.nesil Intel'e yönelmesine gerek yok.
Wlyns dedi: Siz beğenmediğiniz için almayacak mı? Genişletmek için tıkla... Aynen dostum ben beğenmedim diye almayacak. 5900X varken 11.nesil Intel'e yönelmesine gerek yok.
Yilmaz04 Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.010 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Maltepe, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #32 Ralf Johan dedi: 4000X zaten laptop için olan CPUlar. İmkan varsa 5950Xi dene. Genişletmek için tıkla... Kasayı kastetmiş CPU'yu değil.
Ralf Johan dedi: 4000X zaten laptop için olan CPUlar. İmkan varsa 5950Xi dene. Genişletmek için tıkla... Kasayı kastetmiş CPU'yu değil.
HDDKullanıyorum Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 840 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #33 Türk kanallara bakın yabancı kanallar genellikle Intel'den sponsor alıp gerçek verileri gözler önüne sermiyor donanım arşivi Technopat YouTube gibi yerlere baktığımızda asıl kazananı görebiliyoruz. Grinqo dedi: Bu testlere tam olarak nerede bakabilirim simdiye kadar sadece YouTube'dan bakiyordum da? Genişletmek için tıkla...
Türk kanallara bakın yabancı kanallar genellikle Intel'den sponsor alıp gerçek verileri gözler önüne sermiyor donanım arşivi Technopat YouTube gibi yerlere baktığımızda asıl kazananı görebiliyoruz. Grinqo dedi: Bu testlere tam olarak nerede bakabilirim simdiye kadar sadece YouTube'dan bakiyordum da? Genişletmek için tıkla...