FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #11 Sonra da gelsin 200 lira elektrik faturası (!) Tekila dedi: Avantajlı olmadığını biliyorum ama düşünsene 2 tane taksan 4 gpu 1000 watt güç gereksinimi müthiş olurdu Genişletmek için tıkla...
Sonra da gelsin 200 lira elektrik faturası (!) Tekila dedi: Avantajlı olmadığını biliyorum ama düşünsene 2 tane taksan 4 gpu 1000 watt güç gereksinimi müthiş olurdu Genişletmek için tıkla...
HAYALLER RTX AMA HAYALLER Decapat Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 331 13 Aralık 2020 #12 Tekila dedi: Avantajlı olmadığını biliyorum ama düşünsene 2 tane taksan 4 GPU 1000 Watt güç gereksinimi müthiş olurdu. Genişletmek için tıkla... Yeni kombiniz hayırlı olsun o kartlar evi fırına çevirir ve saatlik sadece ekran kartları 1TL elektrik yakar.
Tekila dedi: Avantajlı olmadığını biliyorum ama düşünsene 2 tane taksan 4 GPU 1000 Watt güç gereksinimi müthiş olurdu. Genişletmek için tıkla... Yeni kombiniz hayırlı olsun o kartlar evi fırına çevirir ve saatlik sadece ekran kartları 1TL elektrik yakar.
Tekila Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 1.016 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 13 Aralık 2020 #13 HAYALLER RTX AMA HAYALLER dedi: Yeni kombiniz hayırlı olsun o kartlar evi fırına çevirir ve saatlik sadece ekran kartları 1TL elektrik yakar. Genişletmek için tıkla... Kışın evin ortasına koy aç occt'yi sobadan daha sıcak olur.
HAYALLER RTX AMA HAYALLER dedi: Yeni kombiniz hayırlı olsun o kartlar evi fırına çevirir ve saatlik sadece ekran kartları 1TL elektrik yakar. Genişletmek için tıkla... Kışın evin ortasına koy aç occt'yi sobadan daha sıcak olur.