c4gin Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #21 hypxness dedi: Teknolojik her alette hata, bozulma payı vardır, arkadaşın bir şey becermesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Çok güzel dediniz hocam.
hypxness dedi: Teknolojik her alette hata, bozulma payı vardır, arkadaşın bir şey becermesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Çok güzel dediniz hocam.
MriSyrlex Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer C:/Adana İmparatorluğu. 12 Mayıs 2021 #22 Hocam direk garantiye yollayınız bu tür ekran kartları cidden çok masraflı oluyor işinizi direk garantiye alın.
Hocam direk garantiye yollayınız bu tür ekran kartları cidden çok masraflı oluyor işinizi direk garantiye alın.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 1 Çözümler 19 12 Mayıs 2021 #23 Silinen üye dedi: Benim anlamadığım RTX 3090'ı nasıl bozmayı becerdiniz? Genişletmek için tıkla... 3090 olduğundan bozulmayacak diye bir kural yok. Her ekran kartı bozulur. Daha doğrusu kullandığınız her şey bozulabilir. Son durum nedir?
Silinen üye dedi: Benim anlamadığım RTX 3090'ı nasıl bozmayı becerdiniz? Genişletmek için tıkla... 3090 olduğundan bozulmayacak diye bir kural yok. Her ekran kartı bozulur. Daha doğrusu kullandığınız her şey bozulabilir. Son durum nedir?
K Kerem Aytekin Decapat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 698 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #24 Yahya Nuroğlu dedi: 3090 olduğundan bozulmayacak diye bir kural yok. Her ekran kartı bozulur. Daha doğrusu kullandığınız her şey bozulabilir. Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... 3090 bozulmaması için adamlar her şeyi yapmaya çalışıyor o yüzden dedim.
Yahya Nuroğlu dedi: 3090 olduğundan bozulmayacak diye bir kural yok. Her ekran kartı bozulur. Daha doğrusu kullandığınız her şey bozulabilir. Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... 3090 bozulmaması için adamlar her şeyi yapmaya çalışıyor o yüzden dedim.
tahayusuf23 Hectopat Katılım 24 Mart 2014 Mesajlar 549 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #25 Arkadaşlar buraya yazmayı unuttum kartın devre bileşenleri yanmıştı iade aldık. Bu saatten sonra kesinlikle Gigabyte almam PCB kalitesi, kullanılan bileşenler ve termal padleri Palit, ASUS ve MSI'a göre çöp.
Arkadaşlar buraya yazmayı unuttum kartın devre bileşenleri yanmıştı iade aldık. Bu saatten sonra kesinlikle Gigabyte almam PCB kalitesi, kullanılan bileşenler ve termal padleri Palit, ASUS ve MSI'a göre çöp.