RTX 3090 ekran kartlı sisteme işlemci ve anakart önerisi

RTX3090, RTX4070-TI falan ama 7500F de besliyor onlari. Muhtemelen besler.

Render oldugundan 2 TB attim ve 32 GB RAM ve sivi sogutma ekledim. Bir problem var, anakart 1K verilip b chipset yapilabilir render agir oldugundan. Ve bu arada Intel islemci de olabilir, cunku daha basarili bu isler icin.

750W de 3090 yetmesi lazim.

RTX3090, RTX4070-TI falan ama 7500F de besliyor onlari. Muhtemelen besler.

Render oldugundan 2 TB attim ve 32 GB RAM ve sivi sogutma ekledim. Bir problem var, anakart 1K verilip b chipset yapilabilir render agir oldugundan. Ve bu arada Intel islemci de olabilir, cunku daha basarili bu isler icin.

750W de 3090 yetmesi lazim.

AMD parçaları daha ucuz olduğu için genelde onu tercih ediyorum. İntel her an yeni mimariye geçebiliyor. Masraflı. Bu arada 750w cidden besler mi emin misiniz?

AMD parçaları daha ucuz olduğu için genelde onu tercih ediyorum. Intel her an yeni mimariye geçebiliyor. Masraflı. Bu arada 750W cidden besler mi emin misiniz?

Simdi o siteyi ben hep onerdim. Daha yamuk yaptigini gormedim W gostermesi acisindan. En dhsuk degeri gosteriyor. Bence yeter.

@Coderman128 attigim kasa e ATX ve buyuk ama simdi alacaginiz 3090 model bilmedigimden kasa destegi GPU uzunlugunu desteklediginden emin olun. Bir de parcalar daha duzenlenebilir. En ucuzlarini attim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı