Hocalarım sorunu çözdüm. Şu şekilde çözdüm;
bilgisayarda yük altında sürekli olarak 4. diskim olan HDD diskimden değişik sesler gelirdi(3090 400 watt çekinde dalgalanma oluyor ve HDD ses çıkartıyordu çünkü sadece yük altında oluyor bu) bu sefer rastgele FurMark testi yaparken mavi ekran verdi bilgisayar ve "CRİTİCAL_PRROCCESS_DİED" hatası aldım ve bardağı taşıran son damlaydı bu.
Kasanın içini açıp PSU ve kasanın, ekran kartının tozlarını aldım(saç kurutma makinesi ile) ardından PSU'nun ekran kartına bağlanan 12 volt PCI hatlarının yerini değiştirdim ardından kasayı toplayıp ilk iş FurMark testi yaptım ve FPS bir miktar arttı. Cyberpunk açarak HDD sesini dinledim HDD artık yük altında ses çıkarmayı bıraktı ve mavi ekran almadım, hatta mavi ekran almaya zorladım bilgisayarı Cyberpunk'ta 4K native açtım 13 FPS oynuyorum önceden 2 drop yer HDD 2 sefer ses çıkartır mavi ekran yerdim ama bu sefer OC ile 13-15 FPS almama rağmen mavi ekran almadım HDD de çık çıkmadı.
Açıkçası böyle bir sonuç beklemiyordum şansımı deneyeyim dedim iyi ki de denemişim.